Forum Discussion

bono106's avatar
bono106
New Novice
3 months ago

Nie mogę odpalić fc26 i żadnej innej gry z ea app

Cześć mam problem od 4 dni mam problem z odpaleniem fc26 do niedzieli było wszystko okej później zrobiłem aktualizacje do Windowsa 11 i już nie mogłem odpalić gry ea app wyświetla mi komunikat że nie udało sie odpalić gry spróbuj ponownie później wróciłem do Windowsa 10 zrobiłem formatowanie dysku i jest ten sam błąd dam screena z komunikatu jest ktoś w stanie mi pomóc bo płacę za abonament ea pro a nie mogę grać z góry dzięki za pomoc. 

5 Replies

• Zrobiłem nowe konto administratora i nadal gra się nie włącza tylko teraz nie wyskakuje informacja o błędzie tylko wywala mnie do ea app

• Sformatowałem wszystkie partycje była tylko partycja 0 bodajże już nie pamiętam ale wszystko usuwałem próbowałem z chatem gpt rozwiązać problem ale dało rady próbowaliśmy odpalać grę z poziomu administratora nadal ten sam błąd naprawialiśmy grę czyściliśmy pamięć podręczną i dalej nie mam pomysłu i jeszcze deinstalowalem gre i instalowałem ponownie 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej bono106​ 

Czy podczas formatowania systemu sformatowałeś wszystkie partycje, czy sformatowałeś tylko systemową?
    Daj nam znać również jakie kroki dotychczas zostały przez Ciebie wykonane, by rozwiązać problem. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 22 hours ago
1,656 Posts