Forum Discussion

bono106's avatar
bono106
New Novice
4 days ago

Nie mogę odpalić fc26 i żadnej innej gry z ea app

Cześć mam problem od 4 dni mam problem z odpaleniem fc26 do niedzieli było wszystko okej później zrobiłem aktualizacje do Windowsa 11 i już nie mogłem odpalić gry ea app wyświetla mi komunikat że nie udało sie odpalić gry spróbuj ponownie później wróciłem do Windowsa 10 zrobiłem formatowanie dysku i jest ten sam błąd dam screena z komunikatu jest ktoś w stanie mi pomóc bo płacę za abonament ea pro a nie mogę grać z góry dzięki za pomoc. 

5 Replies

• Zrobiłem nowe konto administratora i nadal gra się nie włącza tylko teraz nie wyskakuje informacja o błędzie tylko wywala mnie do ea app

• Sformatowałem wszystkie partycje była tylko partycja 0 bodajże już nie pamiętam ale wszystko usuwałem próbowałem z chatem gpt rozwiązać problem ale dało rady próbowaliśmy odpalać grę z poziomu administratora nadal ten sam błąd naprawialiśmy grę czyściliśmy pamięć podręczną i dalej nie mam pomysłu i jeszcze deinstalowalem gre i instalowałem ponownie 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Hej bono106​ 

Czy podczas formatowania systemu sformatowałeś wszystkie partycje, czy sformatowałeś tylko systemową?
    Daj nam znać również jakie kroki dotychczas zostały przez Ciebie wykonane, by rozwiązać problem. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,541 PostsLatest Activity: 6 hours ago