ApoPhisIncOmingSeasoned Novice3 years agoRe: Nie działająca biblioteka EAi co teraz będziemy tak co chwila odinstalowywać ten śmieszny programik, żeby pograć w zaczitowanego battlefielda?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 25 minutes ago1,761 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 25 minutes ago1,761 Posts
Recent DiscussionsProszę o pomoc z FC 25 Fifa Ekran miga mi i nie wczytują się opcje w menu,nie wiem o co chodzi,wszystko działało i 3 dni temu się zepsuło,tak jakby się nie renderowała grafika,nie mogę wejść w nic ustawienia,ultimate team nic,...EAapp - Battlefield 6 - Po kilku minutach wyłączają się Cześć wszystkim, od dwóch dni mam problem z grą/aplikacją, Po uruchomieniu gry i upływie kilku minut zarówno gra, jak i aplikacja całkowicie się wyłączają Nie pojawiają się żadne błędy, po prostu po...ea app nie chce się pobrać hej, od ponad doby walczę z pobraniem ea app. za kazdym razem jak probuje zainstalowac , wychodzi mi blad. antywirusy są wyłączone, windows 10, miejsce na dysku jest, wszystko już próbowałam i dalej ...BRAK MOŻLIWOSCI ZALOGOWANIA SIE DO WEBAPP FC 26 Nie mogę zalogować sie do webapp ciągle loguje i wraca do logowania i taka pętla logowania powstaje, próbowałem na różnych przeglądarkach problem ciągle się powtarza tak samo w trybie incognito, wróc...EA FC 26 - problemy techniczne Witam, Chciałbym zgłosić ponownie problem z grą EA FC 26. Po aktualizacji wróciły ponownie problemy z opóźnieniem w grze czy to Division Rivals czy Fut Champions. Próbowałem z V-sync i wyłączone, al...