Skradzione konto co robic, bo pomoc techniczna ea nie lubi pomagac
Siema
mam problem bo Pomoc techniczna orgin Ea jest mozolna i nie umie pomoc,kiedys chodził numer telefonu teraz już nie można zadzwonić.Ktoś mi ukradł moje wieloletnie konto , cudem sie za pomoca steama zalogowalem i pisze tego posta bo przy tych stronach ladowania [edytowano] , taka pomoc techniczna, tyle pieniedzy wydalem na gry ,konto mam wiele lat, mam faktury jakies klucze i dane , niech [Edytowano] ktos mi pomoze
gosc pozmienial maila haslo i usunal numer i nie moge nic zrobic , dobrze ze ten steam byl powiazany,ale tworze te sprawy na tym ea i typ pewnie zaraz bedzie usuwal czy cos, nie dosc ze zadzownic sie nie da to nikt nie chce pomoc i napisac do mnie maila to wyjasnic . smieszne ze tak o kazdy moze sobie konto ukrasc z dobrym haslem i numerem tel... masakra jakas jestem zalamany
ja juz nwm czy żadać zwrotów pieniedzy wszedzie gdzie to mozliwe na steam gry ea ,xbox i wgl czy wgl ktos mi odda moje konto [Edytowano] ,l tak sie nie robi,gdzie sprawiedliwosc
CM - wiadomość została edytowana. Tworząc post pamiętaj proszę o naszych zasadach.
Załącznik został usunięty w celu ochrony Twojego konta.