Forum Discussion

klipbun's avatar
2 years ago

Skradzione konto co robic, bo pomoc techniczna ea nie lubi pomagac

Siema 

mam problem bo Pomoc techniczna orgin Ea jest mozolna i nie umie pomoc,kiedys chodził numer telefonu teraz już nie można zadzwonić.Ktoś mi ukradł moje wieloletnie konto , cudem sie za pomoca steama zalogowalem i pisze tego posta bo przy tych stronach ladowania [edytowano] , taka pomoc techniczna, tyle pieniedzy wydalem na gry ,konto mam wiele lat, mam faktury jakies klucze i dane , niech [Edytowano] ktos mi pomoze

gosc pozmienial maila haslo i usunal numer i nie moge nic zrobic , dobrze ze ten steam byl powiazany,ale tworze te sprawy na tym ea i typ pewnie zaraz bedzie usuwal czy cos, nie dosc ze zadzownic sie nie da to nikt nie chce pomoc i napisac do mnie maila to wyjasnic . smieszne ze tak o kazdy moze sobie konto ukrasc z dobrym haslem i numerem tel... masakra jakas jestem zalamany

ja juz nwm czy żadać zwrotów pieniedzy wszedzie gdzie to mozliwe na steam gry ea ,xbox i wgl czy wgl ktos mi odda moje konto [Edytowano] ,l tak sie nie robi,gdzie sprawiedliwosc 

CM - wiadomość została edytowana. Tworząc post pamiętaj proszę o naszych zasadach.

Załącznik został usunięty w celu ochrony Twojego konta.  

3 Replies

• Witaj.

Na odzyskanie pieniędzy raczej szans nie ma ale trzeba pisać do suportu  pomogą zawsze.

Przez forum nie da się tego załatwić trzeba pisać do suportu bezpośrednio. 

Sprawdź pierwsze kroki przedstawione w TYM linku.

Jeśli pamiętasz adres e-mail powiązany z kontem, możesz skorzystać z opcji przypomnienia hasła, która jest dostępna na ekranie logowanie.

Jeżeli jednak go nie pamiętasz, konieczny będzie bezpośredni kontakt z pomocą EA.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju.

Do weryfikacji przydatne będą: Adres e-mail, na który było zarejestrowane Twoje konto EA. Nazwy użytkownika lub konta konsolowe (tagi gracza Xbox czy online ID w sieci PlayStation™Network) powiązane z Twoim kontem EA. Numery faktur lub kody produktu do gier zakupionych na tym koncie.  

• klipbun's avatar
    klipbun
    2 years ago

Hej , masz racje pewnie nie mam co liczyć na odzyskanie pieniedzy... ale te niedawne gierki typu na steam pewnie by poszło zwrócic, bo juz nawet tam pisałem że [Edytowano] i mi konto ea i czy by klucza nie dali

"zawsze pomoga".. NO NIE WIEM , od weekedu walcze spamie i trace nadzieje ze odzyskam to konto ... , oni chyba specjalnie utrudniaja kontakt żeby im ludzie nie męczyli ... bo tu numer telefonu supportu wyłączyli ,wiec lipa żeby sie dogadac. A te wszystkie linki jak chory do 04/05 czytałem wszystko , tak naprawde [Edytowano] wnoszą bo to wszystko robilem , wrecz im spamilem tymi roszczeniami czy cos na tym Ea help, jak wisi tak wisi bez odpowiedzi ,a ja tu sie martwie dalej... wgl smieszne piszą tam rady jakbym mial dostep do tego , a typ mi zmienil mail , haslo i usunął numer telefonu to nawet nie ustawie sobie "silniejszego hasła " he he ... eh , tym bardziej jakby mi czyszczenie ciasteczek miało coś pomóc.. 

JA MOWIE: wszystko zostało skradzione i jedyny przydatna rada to była żeby zalogować sie za pomocą konta innego np. steam i wtedy atakować zgłaszaniem tych spraw. ale wgl beka bo jakby typo mi usunal powiazanie steam , to bym nawet nie mógł tego zgłosić,tylko bym musial jakies nowe konto tworzyc specjalnie po to zeby odzyskac moje stare co mi ukradli [Edytowano]

Te strony tak mozolnie ich działaja że wiecej sie ładuje niż tam wgl jakaś pomoc nadejdzie... 

"Do weryfikacji przydatne będą: " [Edytowano] JA MAM TO WSZYSTKO , WEZ NIECH MI ODPOWIEDZA , A NIE xD

• boli mnie serce jak przypomne sobie o EA..

Jakiś gość haker czy ktoś,okradł mnie z konta które miałem od dzieciaka ... tyle gierek nazbierałem. A każde powiązanie co było możliwe takie jak email,numer tel czy EA ID po prostu typ sobie zmienił. Nie wiem jak, ale płakać mi sie chce że takie zabezpieczenia są że ktoś kto tyle lat ma konto i tyle pieniędzy wydał nagle traci to konto. 

Raz odzyskiwałem konto przez emaila z pomocą i sie udało, ale jak typ pozmieniał wszystko , to nie wiem nawet jak..     Jak tymczasowo kiedyś miałem jeszcze jakiś cudem dostęp to udało mi  stworzyc ten post...

prosze uważajcie na swoje konta ☹️ 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago