Forum Discussion

Oleska82's avatar
Oleska82
Seasoned Newcomer
7 months ago

TheSims3Launcher przestał działać

Witam. Zacznę od tego że gram na Win 7 na starym Lenovo bo nie stać mnie na nowy komp, do tej pory nie było problemu z grą The Sims3 z dodatkeim luksusowy apartament i wymarzone podróże. Nie grałam jakies 2 mies. bo nie miałam czasu. Teraz po próbie uruchomienia pojawia  sie komunikat że the Sims3Launcher przestał działac i windows szuka rozwiązania problemu po czym wraca do otwarcia EAapp. Wkurzam się bo w promce kupiłam sobie skok w przyszłośc i nie moge grać w ogóle. Nie pomaga naprawa z poziomu EAapp ani czyszczenie podręcznej pamięci, odinstalowanie i ponowna instalacja EAapp też nic nie zmieniła :( Co moge jeszcze zrobić?

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej Oleska82 

Co prawda do samego Win. 7 nie wychodzą już nowe aktualizacje, ale upewnij się, że wszystkie wcześniejsze ważne i opcjonalne aktualizacje są zainstalowane na Twoim PC. Proszę dodatkowo wykonaj poniższe kroki i ponownie uruchom grę:

1. Przejdź do folderu Moje dokumentyElectronic Arts
    2. Otwórz folder gry The Sims 3.
    3. Znajdź plik Version.tag i usuń go. (Usunięcie go nie spowoduje żadnych problemów, ponieważ gra automatycznie wygeneruje kolejny taki plik podczas ponownego uruchomienia).
    4. Uruchom grę ponownie.
  • Oleska82's avatar
    Oleska82
    Seasoned Newcomer
    7 months ago

Dzięki bardzo :) Niestety nie pomogło :(

• Oleska82's avatar
    Oleska82
    Seasoned Newcomer
    7 months ago

Niestety nie udało się rozwiązać tego problemu :(

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,428 PostsLatest Activity: 8 hours ago