Mert Günok’un FC Mobile’da Reytinginin Artırılması
Mert Günok’un FC Mobile’da Reytinginin Artırılması ve Oyunda Daha Fazla Yer Alması Hakkında
Merhaba EA Sports Ekibi,
FC Mobile oyuncusu olarak oyununuzu büyük bir keyifle oynuyorum. Türkiye Millî Takımı'nın ve Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Mert Günok'un oyunda yeterince temsil edilmediğini düşünüyorum.
Mert Günok, son yıllarda hem kulüp hem millî takım düzeyinde çok istikrarlı ve kritik performanslar sergilemiştir. Türkiye'nin EURO 2024 yolculuğunda önemli rol oynamış, Beşiktaş’ta da birçok maçta takımını sırtlamıştır. Bu nedenle FC Mobile'da daha yüksek bir reytingle yer alması gerektiğine inanıyorum.
Sizden ricam, Mert Günok’un oyundaki reytinginin güncellenmesi ve ICON ya da özel etkinlik kartı olarak da değerlendirilmesi. Bu, hem Türk oyuncular için hem de oyunun çeşitliliği açısından önemli bir adım olacaktır.
İlginiz ve emeğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Hey there,
The language this message was posted in is currently not supported on EA Forums. At the moment you can get help here in the following languages:
I'm locking this topic for now, but please feel free to repost it in one of the above languages in the appropriate forum. Thanks!