Forum Discussion
Sterowniki nie pomogły :D , kto by się spodziewał
tak jak kolega wyżej napisał chodzi o waszego antycheata. Mogę zaktualizować tą płytę główną ale jestem pewien że nic to nie zmieni skoro gra działa wcześniej a po aktualizacji nagle antycheat wpływa na jądro systemu. Przejrzałem już tyle forum, redditów i chyba się poddaje. Jest to po prostu bez sensu. Żałuje tylko że wyjebałem 400 zł na grę, która nie jest zooptymalizowana.
szkoda czasu na szukanie rozwiązania skoro i tak napiszą ci że masz za słaby komputer, na którym gra wcześniej chodziła normalnie
Kanadyjczycy mają wszystkich w *, i tak będą kupować to g*wno grę.
- mlodytomasz213 months agoRising Traveler
@ihm31 daj znać jakbyś znalazł jakieś rozwiązanie
- 3 months ago
Ustawiałem priorytet na większy - nie miałem tych mega statorów, ale zostały małe obniżenia FPS. Najlepiej działało przez program bill 2 process.
@ihm31 wytlumaczysz jak to zrobiłeś? bo chciałbym spróbować jako pograć
a no pomoc ze strony ea chyba nie ma co liczyć zbytnio
- 3 months ago
Tutaj jakieś rozwiązanie z anglojęzycznego forum może komuś coś da
https://youtu.be/Y0s8M5wXhCg?si=YXtFwJkfPFCUCUlN
ja coś takiego znalazłem też może pomoże
- 3 months ago
Przy uruchomionej grze można zrobić przez menadżera zadań -> szczegóły-> wybrać plik FC25 prawym przyciskiem myszy i priorytet na powyżej normalnego, i tak każdy raz po ponownym uruchomieniu gry.
Przez ten program co pisałem można zrobić regułę, ale powoduje to czas od czasu po meczu zacinanie gry, po czym ponownie gra nie uruchomi się, trzeba kompa restartować, i wtedy działa. - 3 months ago
Jak może zadziałać zmiana rozdzielczości na procesor?
U mnie tylko takie ustawienia i stoją, ale nie działa, bo piszę tutaj. - mlodytomasz213 months agoRising Traveler
Wydaje mi się ze to może pomóc
Może komuś udało się to naprawić?
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 2 days ago
- 7 days ago