Forum Discussion

Mstrzvx's avatar
Mstrzvx
Rising Newcomer
2 months ago

Błąd uruchomienia EA sports FC 25 na steam:zbyt wiele komputerów

Dzień dobry. Od jakiegoś czasu mam poważny problem z uruchomieniem EA SPORTS FC 25 na platformie Steam. Podczas próby włączenia gry pojawia się komunikat "Zbyt wiele komputerów uzyskało dostęp do tej wersji konta EA. Spróbuj ponownie później." Chciałbym wyjaśnić, że korzystam tylko z jednego komputera. Nikt inny nie ma dostępu do mojego konta EA ani Steam. Nie wprowadzałem żadnych zmian w sprzęcie ani sieci. Grę zakupiłem jako klucz aktywacyjny na G2A i aktywowałem ją na moim koncie Steam. Zgłaszałem już problem do pomocy technicznej EA. Otrzymałem informację, że sprawa została przekazana dalej, ale poproszono mnie również o zgłoszenie tego na forum w celu uzyskania wsparcia od zespołu wyższego poziomu. Proszę o sprawdzenie statusu mojej licencji i urządzenia ponieważ system błędnie identyfikuje moje konto jako używane na wielu komputerach. Bardzo proszę o trwałe rozwiązanie tej sytuacji. Z góry dziękuję za pomoc.

No RepliesBe the first to reply

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,658 PostsLatest Activity: 5 hours ago