Forum Discussion

DryIceTechPL's avatar
DryIceTechPL
Seasoned Newcomer
24 days ago
Solved

Brak połączenia

Dzisiaj w rozgrywkach "mistrzostwa" 3 lub 4x podczas meczu wyrzuciło mnie do menu gry. Powód? Brak połączenia internetowego - komunikat aby wejść na stronę www....EA: unable to connect. Straciłem 4 mecze w których prowadziłem wyraźnie po 4 gole do przodu.... Wywalało zazwyczaj w 60-80 minucie. Następnie nie dostałem monet i obniżyło mi %NU jak na zdjęciu...

Nie mogłem ponownie zalogować się na serwer, dopiero po restarcie konsoli PS5 mogłem się zalogować. Konsola ma nonstop internet i wszystko działa.

• Hej DryIceTechPL​ 

Reset konsoli oraz routera to najczęściej polecane zalecenia i cieszę się, że wykonałeś jeden z nich. Bardziej zaawansowane kroki na tego typu sytuacje znajdziesz TUTAJ.

Powyższy poradnik zawiera opis możliwych działań, które mogą poprawić jakość połączenia. Możemy pomóc w podstawowych problemach i przekazać zalecenia, które pomogą usprawnić połączenie, ale aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze swoim dostawcą usług internetowych (DUI).

Jest jednak kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej DryIceTechPL​ 

Reset konsoli oraz routera to najczęściej polecane zalecenia i cieszę się, że wykonałeś jeden z nich. Bardziej zaawansowane kroki na tego typu sytuacje znajdziesz TUTAJ.

Powyższy poradnik zawiera opis możliwych działań, które mogą poprawić jakość połączenia. Możemy pomóc w podstawowych problemach i przekazać zalecenia, które pomogą usprawnić połączenie, ale aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze swoim dostawcą usług internetowych (DUI).

Jest jednak kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,626 PostsLatest Activity: 2 hours ago