6 months ago
EA FC 25 nie ładuje się
Gdy uruchamiam grę, pojawia się ekran z napisem EA FC 25 i nic poza tym się nie dzieje. Po kilkadziesiąt prób uruchomienia dziennie i wciąż nic. Próbowałem sprawdzać spójność plików, sterowniki są n...
@RikiHuK napisz nam również, czy udało ci się przetestować działanie gry po utworzeniu nowego aktywnego składu na Web App lub Companion.
Nie mogłem tego zrobić ponieważ trzeba najpierw utworzyć zespół, a ja nie mogłem uruchomić gry - do momentu.
Po wielu.. serio wielu godzinach prób i błędów, udało się! Uruchomiłem grę..
Nie wiem co konkretnie pomogło, ale z tego co pamiętam to
-usunąłem ten layout xboxowy (z tego co zauważyłem potem zaczął uruchamiać się steam'owy - to o czym pisałem wcześniej)
-Włączyłem wszystkie usługi podczas uruchamiania komputera
-Ustawiłem uruchamianie komputera (w konfiguracji systemu) na normalne
I działa!!!
Wszystko byłoby super, ale po rozegraniu meczy w squad battles nie działa mi sterowanie w innych trybach z kontrolera 🙂 chociaż mogę zastopować grę padem oraz poruszać się nim po menu - ale grać jedynie klawiaturą ewentualnie z myszką
Proszę mi wybaczyć, ale ta odsłona to jest taki syf i żart - przesada :D
Pozdrawiam wszystkich 🙂
Kolejny update:
- Pad został naprawiony (pobawiłem się w steam input)
- Byłoby pięknie, ale po naprawie pada rozwaliły się fps'y 🙂 z 120-140 na 40-60 🙂 próbowałem różnych ustawień grafiki, ale jest tylko gorzej... xd
- Zaczeło mi crashować grę po skończeniu meczu w squad battles
Reasumując: tragedia
[edytowane przez EA_Kuba]
U mnie wystepuje problem podobny lub nawet ten sam, gra się zaczyna ładować, po czym w momencie gdy mamy wybrać profil jest czarny ekran, słychac w słuchawlach dzwięki podczas poruszania padem lub klawiaturą, można wybierać rzeczy w menu, ale ekran pozostaje czarny