10 months ago
EA FC 25
[ Spoiler ] Witam wczoraj zakupiłem grę EA FC 25. Po zainstalowaniu gry na PS4 wybrałem język Polski ale jest problem z Polskim komentarzem podczas rozgrywki. W ustawieniach jest do wyboru język Pol...
Dzięki za podesłanie danych, o które poprosiliśmy. Czy możecie jeszcze edytować swoje wpisy i uzupełnić kilka informacji:
- jaka jest lokalizacja konta PSN:
- dołącz zdjęcie z widocznym komunikatem po pobraniu Komentarz meczowy EA SPORTS FC™ 25 – polski.
- wersja gry - cyfrowa/ płyta
- wersja gry: PS4/ PS5/ obydwie
- kraj, w którym została zakupiona gra;
- czy w ustawieniach konsoli jest wybrany Polska/ polski: tak/ nie
- wyjaśnij czy podesłane zdjęcie pokazuje błąd w czasie pobrania czy już po pobraniu Komentarza
- wersja gry - cyfrowa/ płyta
- kraj, w którym została zakupiona gra;
- czy w ustawieniach konsoli jest wybrany Polska/ polski: tak/ nie
Witam!
A ja mam taki problem z polskim komentarzem...
Po zainstalowaniu gry i pobraniu polskiego komentarza było wszystko okey. Po kilku dniach podłączyłem dysk zewnętrzny żeby zrobić porządek w grach. FC25 nie było w ogóle ruszane. I teraz jak dysk zewnętrzny jest podłączony to polski komentarz jest, a jak odłączę dysk zewnętrzny to polskiego komentarza nie ma.
PS4
Płyta
Polska
Witam!
Mam podobno problem jak inni.
Zainstalowałem FC 2025(FC uprzednio było przewidziane na PS4, jeśli miałoby to jakiekolwiek znaczenie) na konsoli PS5. Pobrałem polski komentarz i zainstalowałem, nie mogłem go zassać w ustawieniach jak zmieniałem na Polski język, bo wyskakiwał błąd: "WS-116331-5 Dostęp do PSN został tymczasowo zawieszony. ".
Okazało się, że nie byłem połączony z serwerami EA, gdyż nie mogłem nawet grać online. Następnie połączyłem się z tym serwerem. Jednak po wyborze komentarza na Polski nadal nie chce zassać tego komentarza, tylko wskakuje na angielski. Jest informacja "nie można pobrać zawartości" Czy ktoś ma na to jakieś rozwiązanie?