Forum Discussion
26 Replies
- EA_Kuba6 months ago
Community Manager
Hej @y3mzy
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz grę oraz EA app jako administrator.
Witam, mam ten sam problem, app oraz gra odpalona jako administrator, gra przeinstalowana, antycheat tak samo, dalej nic nie działa
Sorki zaczęło może Ci działać ? Daj znać proszę
- @Jareczek1995 pomozesz mi ? mam to samo kupilem FC25 ultimate i wlacza sie porgram od anticheata i po chwili sie zamyka i nie dziala?
MAM cały czas ten sam problem , ogólnie dużo osób go ma i te rzeczy które EA każe to wykonać nic nie daje rady , podobno trzeba dać sobie na wstrzymanie .Ale Ea powinno jak najszybciej coś z tym zrobić
- @Jareczek1995 jak dac sobie na wstrzymanie bo nie rozumiem haha
- @y3mzy Mam ten sam problem odpalam Fc 25 i tylko na chwile pokazuje mi sie okienko, a po chwili sie samo wyłacza i wracam do aplikacji
Mi pomaga wyłączenie karty siecowej, następnie włączenie gry i wtedy włączenie karty siecowej.
- @Zborien u mnie nawet to nie pomaga
- EA_Kuba6 months ago
Community Manager
Cześć wszystkim, dzięki za Wasze odpowiedzi.
Jeśli opisany przez Was problem pojawia się nadal, sprawdźcie proszę czy problem będzie pojawiał się również na nowo utworzonym koncie administratora.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
Ponadto dodajcie również wyjątki do Waszej zapory sieciowej i programu antywirusowego.
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Jeśli problem będzie pojawiał się nadal to prześlijcie nam informacje:
- Platforma z poziomu której uruchamiacie grę (Steam / EA app / Epic):
- Gra została dodana do konta w ramach subskrypcji, czy jako oddzielny produkt:
- Jeśli gra została kupiona jako oddzielny produkt - gdzie została kupiona:
- Jakie dotychczas kroki zostały przez Ciebie wykonane:
- Prześlij nam również plik DxDiag - [Info] Jak wygenerować raport DxDiag
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 18 hours ago