Forum Discussion

Arczi2332's avatar
6 months ago

Problemy z wersją gry na PC

Witam

Czy ktokolwiek związany z EA mógłby mieć trochę honoru i wprost napisać graczom że ma gdzieś platformę PC? Od zawsze to jest lekki dramat, bo tylko u nas są cheaterzy którzy co roku psują nam zabawę jak nie przez niewidzialne składy, wyrzucanie z porażką w pierwszej minucie czy zabieranie nam opcji sprintu, a Kanadyjczycy dodają w tym czasie śnieg do menu. Przecież to jest porażka. Dajesz za grę 500 złotych, bo lubisz wirtualną piłkę, a dostajesz niedopracowaną wersję beta z masą oszustów, bugów i dziadowskim gameplay-em. Mam nadzieję że w końcu wyjdzie jakaś alternatywna gra, bo chyba bez konkurencji oni czują się bezkarni. Patologia do kwadratu.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej @Arczi2332 

Rozumiem Twoją frustrację związaną z opisannymi problemami. EA stara się poprawić jakość i bezpieczeństwo gier. Choć nie możemy zagwarantować zmian, przekażemy Twoją opinię do odpowiedniego zespołu, który dąży do zapewnienia graczom najwyższej jakości rozgrywki.

Dziękujemy za Twoje uwagi – są dla nas ważne.

• Doceniam wiadomość zwrotną, bo wiem że nikt z supportu nie jest za to odpowiedzialny, ale to i tak nic nie da. Gram w tą serię mniej lub więcej od 20 lat, ale nadziei na poprawę nie widzę żadnej. Jeszcze gdyby to był problem tylko tej edycji to inna sprawa, jednak to dzieje się latami, a w tym roku ilość błędów i niezadowolenie graczy przekroczyło pewne nieosiągalne wcześniej szczyty. Wiem że taka Wasza rola, żeby uspokajać klientów i zapewniać ich o tym że EA nad tym panuje, ale niestety zdaje sobie też sprawę że nic z tym nie zrobią. Pozdrawiam 

• Zgadzam się w 100% ta gra jest niegrywalna na pc . Opóźnienia , zawodnicy biegają jak muły , przecięcia piłki i odbiory to jakas masakra....Zawsze co roku problemy z tą grą na pc tragedia...Najlepsze jest to że zero odp od EA kiedy to naprawią .Niestety ale mają nas gdzieś ważne że kasa się zgadza patologia...

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,419 PostsLatest Activity: 15 days ago