Forum Discussion

5 Replies

• Kapixx7's avatar
    Kapixx7
    7 months ago

Mam ten sam problem, z wyjątkiem że gram na konsoli. Za pierwszym razem po pobraniu odrazu się odpaliła wszystko było okej, później każda próba włączenia gry to wyświetlenie ekranu głównego ładowanie się znaczka fc i na tym koniec. Odinstalowałem kilka razy i za każdym razem włącza się normalnie ale tylko pierwszy raz. W tym roku ta gra to naprawdę totalna porażka ostatni raz dałem się nabrać na to * *

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @zmatix2010 

Przeniosłem utworzoną przez Ciebie dyskusję do tego wątku. Nie twórz proszę nowych dyskusji powiązanych z tym samym problemem. 

Chciałbym również zwrócić Twoją uwagę na fakt, że forum AHQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokoło gier EA. 

W pliku DxDiag znalazłem kilka wskazówek, które mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu. 

• Zaktualizuj sterowniki zintegrowanej karty graficznej za pomocą Intel® Driver & Support Assistant
    • Zakładam, że na Twoim komputerze zainstalowany jest program anti-cheat Vanguard, dla testu sprawdź czy problem będzie pojawiał się po jego odinstalowaniu.
    • W pliku DxDiag nadal pojawiają się błędy związane z oprogramowaniem ASUS. Jeśli wszystkie komponenty zostały zaktualizowane sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli tę aplikację wyłączysz. 
    • Możesz również sprawdzić czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu. Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?

@Kapixx7 Zauważyłem, że w wątku który był powiązany z konsolą Xbox, ale z innym problemem odpowiedziałeś, że kroki nie działają. Jeśli możesz to załóż proszę nowy wątek na forum, gdzie dokładnie opiszesz co się dzieje i jakie kroki zostały przez Ciebie wykonane. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,435 PostsLatest Activity: 4 hours ago