Forum Discussion

vvxxTOMxxvv's avatar
vvxxTOMxxvv
New Rookie
10 months ago

Sterownie zmienia się z własne a na klawiaturze na undefined

I nie mogę grac , to się stało po podłączeniu pada , gdy zrezygnowałem z gry na padzie coś takiego zrobiło się z klawiaturą.  Naprawiłem gre na steam - nie pomogło. Gdy podczas meczy zmienie sterowanie i zaczynam grać to okazuje się że klawisze się nie zmieniły (w opcjach pojawia się zamiast własne a na undefined - gdy klikne na klasyczne i wruce już jest własne a ale podczas gry już nie ma. Gdy grałem na padzie były takie sytuacje że musiałem w szybkim meczu kilka razy wpisywać nową nazwe użytkownika i na przemian czasami się zmieniała z tego podstawowego na tą drugą. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej vvxxTOMxxvv​ 

Odłącz od PC zbędne urządzenia USB (np. pad) a następnie usuń Ustawienia osobiste i utwórz nowe - nie zmieniaj nazwy pliku a wszystkie opcje w grze zaznaczaj korzystając z klawiatury.

• vvxxTOMxxvv's avatar
    vvxxTOMxxvv
    New Rookie
    10 months ago

Wszystko już robiłem ! Reinstal gry , usunięcie profilu w grze , usuwałem cały folder w appdata ea sport fc 25  i nadal jest undefined. Gdy usuwam profil w grze to własne b i a znikają ale jak je ustawie ponownie to znów jest undefined. Obecnie problem jest już trochę inny bo chyba wszystkie klawisze działają tak jak je ustawie poza krótkim podaniem klawisz a - jest tam lob , gdy zmienie podanie na np m to na m jest lob. wtf ??? Coś sie **** bo zamiast krótkiego podania jest lob. Odłączałem klawiature od pc , w notatniku litera a działa. Gre miałem na steam  - showcase i kupiłem na ea w promocji. Odinstalowałem z steam. Gdy podłączyłem pada działy się dziwne rzeczy w szybkim meczu - musiałem założyć nową nazwe uzytkownika bo mojej nie było czyli vvxxTOMxxvv , póżniej już była i tak na przemian i były jakieś długie inicjalizacje i chyba gra szukała nazwy użytkownika. Pada już nie mam i już nazwy się nie zmieniają jest cały czas moja.

• vvxxTOMxxvv's avatar
    vvxxTOMxxvv
    New Rookie
    10 months ago

Coś takiego mi się pojawiło dzisiaj. Gdy pierwszy raz mi się taki komunikat pojawił (foto1) to wtedy sterowanie zmieniło się na udefinied. Foto2 to sie pojawiło gdy wyszedłem z gry. Co mam zrobić ? Chcę grać , zapłaciłem za gre.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
1,706 Posts