Forum Discussion

vvxxTOMxxvv's avatar
vvxxTOMxxvv
Rising Novice
2 months ago

Sterownie zmienia się z własne a na klawiaturze na undefined

I nie mogę grac , to się stało po podłączeniu pada , gdy zrezygnowałem z gry na padzie coś takiego zrobiło się z klawiaturą.  Naprawiłem gre na steam - nie pomogło. Gdy podczas meczy zmienie sterowanie i zaczynam grać to okazuje się że klawisze się nie zmieniły (w opcjach pojawia się zamiast własne a na undefined - gdy klikne na klasyczne i wruce już jest własne a ale podczas gry już nie ma. Gdy grałem na padzie były takie sytuacje że musiałem w szybkim meczu kilka razy wpisywać nową nazwe użytkownika i na przemian czasami się zmieniała z tego podstawowego na tą drugą. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej vvxxTOMxxvv​ 

Odłącz od PC zbędne urządzenia USB (np. pad) a następnie usuń Ustawienia osobiste i utwórz nowe - nie zmieniaj nazwy pliku a wszystkie opcje w grze zaznaczaj korzystając z klawiatury.

• vvxxTOMxxvv's avatar
    vvxxTOMxxvv
    Rising Novice
    2 months ago

Wszystko już robiłem ! Reinstal gry , usunięcie profilu w grze , usuwałem cały folder w appdata ea sport fc 25  i nadal jest undefined. Gdy usuwam profil w grze to własne b i a znikają ale jak je ustawie ponownie to znów jest undefined. Obecnie problem jest już trochę inny bo chyba wszystkie klawisze działają tak jak je ustawie poza krótkim podaniem klawisz a - jest tam lob , gdy zmienie podanie na np m to na m jest lob. wtf ??? Coś sie **** bo zamiast krótkiego podania jest lob. Odłączałem klawiature od pc , w notatniku litera a działa. Gre miałem na steam  - showcase i kupiłem na ea w promocji. Odinstalowałem z steam. Gdy podłączyłem pada działy się dziwne rzeczy w szybkim meczu - musiałem założyć nową nazwe uzytkownika bo mojej nie było czyli vvxxTOMxxvv , póżniej już była i tak na przemian i były jakieś długie inicjalizacje i chyba gra szukała nazwy użytkownika. Pada już nie mam i już nazwy się nie zmieniają jest cały czas moja.

• vvxxTOMxxvv's avatar
    vvxxTOMxxvv
    Rising Novice
    2 months ago

Coś takiego mi się pojawiło dzisiaj. Gdy pierwszy raz mi się taki komunikat pojawił (foto1) to wtedy sterowanie zmieniło się na udefinied. Foto2 to sie pojawiło gdy wyszedłem z gry. Co mam zrobić ? Chcę grać , zapłaciłem za gre.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,645 PostsLatest Activity: 19 hours ago