Forum Discussion
EA_Kalina hej, tak, wciąż ping jest bez zmian. Chwilę dłużej zajęło mi ustawienie QoS, ponieważ mój router nie przewidywał takiej bezpośredniej opcji, ale w każdym razie, porada nie rozwiązała sytuacji.
EA_Kuba - tj. pytałem o ping, opóźnienia, itp., internet to "kablówka" od regionalnego dostawcy. W praktyce EA to jedyna gra w której mam takie połączenie. Dodam jeszcze, że ten problem występuje mniej więcej od kilku miesięcy, w poprzednich odsłonach, itp. było w porządku, a nie zmieniam dostawcy od 5-6 lat.
Co jeszcze mogę zrobić?
- EA_Kuba3 days ago
Community Manager
Hej MrButchersky
Bardzo dziękuję za szczegółową odpowiedź.
Poproszę Cię o wykonanie jeszcze dwóch testów, które pokażą nam dokładne statystyki dotyczące Twojego połączenia z serwerami EA. Jeśli to możliwe, poprosiłbym, abyś przeprowadził oba testy w internecie "domowym" oraz na połączeniu przez hotspot. Tak abyśmy mieli możliwość porównania obu wyników. Interesują nas głównie wartości związane z utratą pakietów i opóźnieniami. Zakryj adresy IP, szczególnie te pierwsze, ponieważ będą to Twoje adresy IP.
Uruchom jako administrator wiersz poleceń i wpisz:
tracert easo.ea.com
Po zakończeniu raportu wykonaj drugi:
pathping easo.ea.com
Zrób zrzut ekranu obu wycinając adresy IP lub skopiuj wartości, które widnieją przy każdym z hopów.
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days agoCommunity Highlights
- Wojtula_211 year agoNew Novice
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager