Forum Discussion
Wszystkie opcje zrobiłem, a gra dalej przycina i już głupi jestem na tą grę. Posiadam rtx 4060, i5 10600kf i 16 ram
Wymyśliłeś coś? Wczoraj kupiony nowy laptop i to samo? Może karta 4060 jest jakaś wadliwa do Fify...już zgłupiałem i myślę czy oddawać lapka bo ma jakąś wadę czy o co chodzi
- Helmansik884 months agoSeasoned Novice
To wina gry, nie łapka. Co druga osoba na pc ma problem z tą grą
- 4 months ago
musisz potestować kilka kombinacji różnych mi zajęło rok temu półtora miesiąca żeby znajeść dobre ustawienia, w końcu sie uda w tym roku też mam problem od tygodnia mam zepsutą grafike i nie moge naprawić + problem z fps przed tem miałme stałe 80
- 4 months ago
ja od 2tyg nie moge w to grać nie ważne na jakich ustawieniach nieważne jaka wersja sterownika używałem ddu ale i tak nic więc proponuje to sprzedać chyba że można poczekać na jakąś łatke ale nwm czy coś to pomoże
- Helmansik884 months agoSeasoned Novice@Barmanversiontwo Mistrzu ja testowałem z 10 sterowników.. , dziesiątki kombinacji w ustawieniach nvidia, Instalowalem windowsa 10,11 i dalej nic gra pokazuje 120 fps a przycina jakby miala 20
- 3 months ago
Nie wiem jest to mega irytujące, wszyscy z tą samą karta mają ten sam problem. Więc wniosek jest jeden, jest to irytujące bo EA wie o tym problemie ale nic z tym nie robi...
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 5 hours ago
- 6 hours ago