Forum Discussion

ODCOLIBRZUCHBOLI's avatar
ODCOLIBRZUCHBOLI
Seasoned Newcomer
1 year ago

Wygrany mecz

Witam. Dnia 20.10.24 około godziny 19:30 wygrałem mecz w fut champions wynikiem 4:1 który zaliczyło mi jako porażkę. Byłem już na ekranie pomeczowym na którym była informacja że wygrałem mecz ile zarobiłem coinsów itd. kontaktowałem się z konsultantem który powiedział mi że to jest prawdopodobnie błąd on widzi że ja wygrałem ten mecz i w ciągu kilku godzin powinno to zostać naprawione. Zagrałem resztę meczy  do końca został mi tylko jeden mecz po czym znowu skontaktowałem się z konsultantem na czacie powiedział mi on że muszę poczekać jeszcze 2/3 h i mecz powinien zostać zaliczony jako wygrana czyli powinien zmienić mój Bilans to się jednak nie stało więc kontaktowałem się ponownie kolejny konsultant powiedział mi że muszę odczekać dwa trzy dni ale zapewniał mnie że mogę dograć mecz odebrać nagrody i otworzyć bez żadnego problemu że faktycznie błąd jest po waszej stronie. Dalej nie dostałem nagród za poprawną rangę(poziom w którym jest paczka z hero max87). Chciałbym wiedzieć kiedy je otrzymam. Posiadam transkrypcję wszystkich rozmów z konsultantami. 

1 Reply

• Sliwka_22999's avatar
    Sliwka_22999
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Widzę że jest to temat dosyć Stary ale dziś (25.01.26r.) dopadł mnie identyczny błąd w FC26. Grając Fut champions wygrałem mecz wynikiem 7:4 i po pokazaniu mi się ekranu pomeczowego pokazał mi się komunikat że moje ządania nie mogą zostać spełnione i odesłało mnie do menu FC26. Następnie gdy wszedlem do ultimate team pokazało mi ostrzeżenie o rozłączeniu (chociaż to mój przeciwnik wyszedł) i zamiast wygranej dodało mi przegraną.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 months ago
1,704 Posts