Forum Discussion

robeczek102's avatar
robeczek102
Seasoned Novice
6 days ago

Wywalanie z FC

Dzisiaj stwierdziłem że zagram sobie lige weekendowa. Chodziło jak chodziło ale działało, nagle mecz gdzie wygrywam 2:0 jakoś 40 minuta i cyk, problem z połączeniem. Wchodzę do menu i odłączyłem się od meczu i porażka i nagle bilans 3:1. Później gram dalej, chwilę odczekałem. Kolejny mecz 88 minuta 2:1 dla mnie po najbardziej spoconym meczu od miesiąca i cyk.. wywaliło bo problem z połączeniem, wchodzę do gry i kolejna porażka i bilans 3:2. Jak można zrobić coś takiego że WASZE problemy z serwerami powodują to że zaliczacie mi porażkę i straciłem 2 mecze!!! Za chwilę zadanie o rozegraniu 13 meczów zrobi papa bo WASZE serwery źle działają i to przez to mnie wywala a nie przez mój internet. Wnoszę o rekompensatę meczów bo jak nie to to zwykłe oszustwo i wasze problemy!!! 

1 Reply

• patandcat49328's avatar
    patandcat49328
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Mam taką samą sytuację. Proszę o rozwiązanie tego problemu bo to z waszej winy gracze cierpią. Wasze serwery są niestabilne i przerywa graczom mecze które byłyby zapewne wygrane a tak są liczone jako porażka. Powinien w takiej sytuacji NYC brany pod uwagę wynik meczu przed zerwanie połączenia z waszej winy bądź w ostateczności mecz liczony jako nie rozegrany. Czekam na odpowiedź szanowne EA. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,616 PostsLatest Activity: 13 minutes ago