KSTYGRYSNewcomer1 month agoZnikające sp Wczoraj po zrobieniu 2 zadań na raz nie dostałem sp a paczki już tak proszę o pomoc nie mogę odblokować pełnej ścieżki sezonu 17626926634234005677501642676350.jpg4 MB17626925962466338160821133622544.jpg3.8 MB
Featured PlacesFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago1,700 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago1,700 Posts
Community HighlightsSecurity ViolationEA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™
Recent DiscussionsFC 25 PC - suttering Witam mam problem z nowa FIFA, przy podaniach szybszych lub przemieszczaniu się piłkarze odczuwam suttering na monitorze co wpływa na rozgrywkę próbowałem już tylu opcji i nic nie pomaga. Dodam na do...Brak polaczenia z serwerem. Wyskakuje mi komunikat , gdy chce doloaczyc do Mistrzostw UT. Blad polaczenia z serwerami. Chociaz zresetowalem router. Dalrj jest ten sam probelm. Kolejny problem mam taki , podczas gry Wyskakuje m...Problem z FC 25 rivals i graniem online Chcąc włączyć mecze online lub division rivals wyskakuje mi informacje że muszę zakupić PS plus mimo iż mam wykupiona subskrycje . Jak rozwiązać ten problem ? nie mozna uruchomic gry dzien dobry bardoz prosze o pomoc Mam problem z uruchomieniem gry Ea Sports FC25. Próbując ja uruchomić wyświetla mi się napis "Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchom...Rozłącza ciągle z serwerami EA W trakcie nawiązywania połączenia z innymi użytkownikami dostaje błąd o rozłączaniu z serwerami EA. M. Raz udało mnie się wejść do gry, ale pożałowałem. Wywaliło mi błąd połączenia z serwerem po wygr...