Forum Discussion

JJ_Joe_PL's avatar
JJ_Joe_PL
Seasoned Rookie
3 hours ago

I am done...

This is i wont say what...2 games in champions, 2 times i score 3 goals and lead the game easily. Then? "Magically" my ingame ping rises to 40ms making the match TRAGEDY. Can do 0, my playwrs loosing all the skills, and from games i am easily wining - i lost. My defending line from standing on like 16-18 meter suddenly stands on half of the field. Reactions are tragic i can do NOTHING. When its almost over i get my pong back to 4ms. Its like literally when my advantage is obvious and my opponent is locked - nope, you wont get the win my friend. Wtf is this?! And dont lie to me "ooo fix your connection" - NO! This is the only game of hundreds i played and am playing where such crap happends. FIX THIS SO CALLED GAME

2 Replies

• JJ_Joe_PL's avatar
    JJ_Joe_PL
    Seasoned Rookie
    3 hours ago

I swiezutki przyklad. Ost mecz, o range wyzej. Wejscie do meczu - 2-4ms ping. Cudenko. Mecz sie zaczyna 10 sekund - ping 40. Bo tak.

• JJ_Joe_PL's avatar
    JJ_Joe_PL
    Seasoned Rookie
    3 hours ago

Zalosne oszustwo. Jaki jest sens budowania czegokolwiek, starania sie, kiedy gra w jawny sposob robi mnie w konia? ZA KAZDYM jednym razem zaczynam FUT champions, wbijam 5:0/6:1 fajnie. I potem 3 mecze, wygrywam na poczatku, a potem "Suprajs" ping 40 - "mozesz pomarzyc". Ja wiem, to tylko gra etc. Ale serio....to jest bezsilnosc po prostu. Nie masz wplywu na nic....bo teraz przegrasz - nara. I patrzysz na goscia co gra dno i wali Cie 5:0 bo Twoi pilkarze biegaja(przepraszam, czolgaja sie) Bog wie gdzie, nie potrafia podac. Kopnac. Przesuwaja se linie i pozycje gdzie chca. Poezja.

About FC 25 Ultimate Team

Discuss all things FC 25 Ultimate Team™ with the community in this forum.3,547 PostsLatest Activity: 15 minutes ago