Forum Discussion

karadutpekmezi's avatar
21 hours ago

Fc26 mantık hatası

Ben bu oyunu yıllarca oynamış biriyim taki fc ismine geçene kadar fc ismine geçildikten sonra oyun mantığı iyici kötüye gitmiş sinir bozucu bir hal aldı fc26 dan önce fifa 23 oynuyordum ve bırakma sebebim online oynarken defans oyuncularımın boşa koşu yapması ve rakibe hiçbir müdahale yapmaması devamında pas hatalarının olmasıydı ancak az düzeyde oluyordu bende kızdım ve oynamayacam dedim taki fc26 ya kadar lakin daha kötü olmuş bırakma nedenimin tekrarı ve üzerine bir anda oyunun kontrolünü benden aliyor ve karşı rakip kusursuz paslaşıyor ama ben 95 gen olan orta sahası bir futbolcu ile ki kısa pası 98 uzun pası 97 olan bir futbolcuyla boştaki oyuncuya pas veremiyorum  bu beni acaip sinirlendiriyor özellikle klasman 5 mi özel bilemiyorum ama bu klasmana çıktım çıkalı oyuna sanki bir engel geldi salaklaştı iyice benim takım reytingim 94 rakibimin 89 adam nedense hiç pas hatası yapmıyor adamın forvetin hızı 90 benim defansım hızı 93 ve topa yakın olan benim adamım rakip ise uzaktan koşu yapıyor ama nasıl oluyorsa benim adam hızı sanki 55 yada 60 gibi koşuyor rakip alıp kaleci ile karşı karşıya kalıyor tabi gol yemiş oluyorum yani saymakla bitmez bu hatalar geriye pas atmak istiyorum komut vermemişim gibi ileriye boşa top yolliyor bazen oyun hızı sanki özel ayarlamışım gibi 2 katına çıkıyor ara ara bi görseniz videoyu 2× yapmış gibi oyuncuyu çeviremiyorum sanki f1 pilotuyum yani oyunun eksilerini saymakla bitmiyor forvetim 95 gen olarak biride 94 prinz ikon kart bunlar sanki 65 lik kart gibi ne top sürebiliyor ne top tutabiliyor ne pas atabiliyor nede ara koşulari yapıyor hıçbirşey yok ayak içi vurma dışında öncekilerde kafa golü atabiliyorduk bunda ne rakipte gördüm nede ben atabildim kafa golü yani o kadar sinirlendim ki uzun uzun yazacam dedim iyide küfür ettim ama hata bende oynadım zorladım kendimi belki düzelir diye bu paraya alınacak değer bir oyun kesinlikle değil artık yeni bir maç oyunu arayışına girecem denk gelirse oynarım gelmezse gelmesin böyle kötü olacağına hiç var olmasın daha iyi

Featured Places

Node avatar for FC 26 Technical Issues

FC 26 Technical Issues

Having issues with FC 26? Join here to find help with connectivity, performance issues, crashes and more.Latest Activity: 2 months ago
14,774 Posts