nequuu17Rising Newcomer3 months agobłąd !!!jezeli zrobisz na busquetsie z sbc evo kosmetyczna to traci icon chemistry linka
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago1,308 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago1,308 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsOpóźnienia podczas meczu, 5fps bug W trakcie meczu mam odczuwalne lekkie opóźnienie lub inaczej zawodnik rusza się, jakby ważył 300 kg, kiedy podaje lub chce się ruszyć zawodnikiem. Na początku losowo wybierało, kiedy będzie opóźnieni...fc 26 Po wejściu do gry fc 26 po chwili zacina mi cały laptop i pomaga tylko restart laptopa proszę o pomoc Nie mogę uruchomić fc26 Wie ktoś jak naprawić crashowanie się gry po tym ekranie bez żadnego erroru. Od 2 miesięcy nie mogę włączyć gry a próbowałem już wszystkiego. Byłbym wdzięczny za wszystkie odpowiedzi które spróbują n...Nie mogę zalogować się do UT od dwóch dni!!!! Od 03.03 nie mogę zalogować się do UT po wywaleniu mi gry z Gauntletu. Do Companiona także nie mogę się zalogować i usunąć składy. Przez co nie otrzymałem nagród za 3 wygrane w gauntlecie oraz nie zd...Problem z wydajnością Witam. Mam problem z wydajnością gry. Cały czas zmienia mi się ustawienie ograniczenia liczby klatek na sekundę. Nieważne czy wchodzę do meczu, czy restartuje gre, cały czas się zmienia to ustawienie...