Forum Discussion

krucy1337's avatar
krucy1337
Seasoned Rookie
2 months ago

crashowanie gry

planujecie wydac w koncu jakis patch czy nie srednio mija juz 2 tygodnie odkad ludzie walcza z tym problemem na wlasna reke a wy jedynie co robicie to podajecie dalej mozliwe rozwiazania podane od ludzi. To nie jest normalne ze placac 300zl za gre musze wlaczac naklade discord zeby miec mozliwosc odpalenia gry.Mam nadzieje ze wydacie patch albo dzialajace rozwiazanie w przeciagu nablizszego tygodnia a nie jak w poprzednich odslonach w grudniu.Mam tez nadzieje ze ktos z moderacji odpowie na to a nie bot piszacy regulke kierujaca do rozwiazan innych graczy. Ilość zgłoszeń jest przerażająca a wy nawet nie potraficie napisać że pracujecie na tym. Każdy z graczy ma dość codziennego walczenia z problemem który to wy powinniście rozwiązać i to już przed oficjalna premiera gry. Wiele ludzi zakupilo grę w wersji preorderu i do dziś nie zagrali ani jednej pełnej gry. Zwracam się do was supporcie abyście chociaż odpisali czy trwają prace nad tym problemem czy my jako gracze mamy sobie dać spokój z tą edycja waszej niedopracowanej gry. Mam też prośbę od graczy z tym samym problem o aktywność pod tym postem może ea w końcu się wypowie. 

23 Replies

• Guzik naprawiliście, gram Pretendentów pierwszy mecz spoko. Drugi i trzeci po pierwsza połowa spoko a druga to już spadki FPS :/ nie wiem co wy z tym robicie  ale **bleep** już społeczność. Twardo mieliście słuchać społeczności ale widzę że nic się nie zmieniło :/

• krucy1337's avatar
    krucy1337
    Seasoned Rookie
    2 months ago

co mam robic dalej nie mowicie ze to wina mojego procesora dwie poprzednie odslony dzialaly bez problemu

• Paullo1993's avatar
    Paullo1993
    Rising Newcomer
    2 months ago

U mnie to samo crash w randomowych momentach...czasem po dwóch meczach czasem w 20 minucie meczu. Próbowałem juz wszystkiego niektórych rzeczy po kilka razy i w różnej kolejności...reinstal gry zmiana profilu zmiana ustawień graficznych przywracanie do ustawień fabrycznych konsoli zmiana sieci i wiele innych pomysłów które znalazłem nie zadziałały.

To jest dramat co dostaliśmy od twórców w tym roku...liczyłem sie z tym ze moga byc zakłócenia w sieci przy premierze gry ale nie sądziłem ze po prawie trzech tygodniach bedzie ona w dalszym ciągu niegrywalna w dodatku po dwóch aktualizacjach które nie wnoszą żadnej widocznej zmiany... DRAMAT