Forum Discussion

pawczak99's avatar
pawczak99
Rising Adventurer
3 months ago

Jesteście niesamowici...

...udało Wam się zrobić gorszą grę niż FC25, a to nie jest łatwe. Naprawiliście błędy rozłączania meczów online, a dzisiaj zaczynając drugą połowę w RIVALS każde podanie i każdy ruch jest opóźnione. BRAWO WY!

Dodatkowo nie usunęliście błędu PO STRONIE WASZEJ GRY, który powoduje spadki FPS po przerywnikach filmowych. Gdybyście nie mieli Nas w **bleep** to zaproponowalibyście akcję zwrotu pieniędzy, gdyż ja (oraz wielu innych graczy) nie dostałem produktu, za który zapłaciłem! Ja z wielką chęcią oddam możliwość grania w tę pseudo-grę za chociażby część zwrotu środków.

EA_Kuba​ EA_Kalina​ 

4 Replies

• erhard55's avatar
    erhard55
    Rising Traveler
    3 months ago

Dołączam  się do tego 'jest gorzej niż było. Jeszcze na dodatek zmniejszona ilość gier z innymi drużynami w różnych rozgrywkach . Aha jeszcze cena gry " Zabójcza " . To tyle na razie .

• Również się z tym zgadzam. Po ostatniej aktualizacji nie da się normalnie grać, wszyscy znowu się kręcą jak bęben w pralce, a obrońcy nie potrafią przyjąć piłki tak, żeby im nie odskakiwała na 5 metrów. Po tylu aktualizacjach teraz czuję jakbysmy wrocili do punktu wyjścia. Porażka...

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    3 months ago

Można się kręcić, tylko żeby to działało w obie strony. A nie, że twoi  ledwo się ruszają w obronie jak i w ataku.  Czasem mam wrażenie że gramy na innych serwerach, bo to co się dzieje to trudno wytłumaczyć.  Gram na konsoli xbox series s. Gdyby to była wina konsoli problem występowałby cały czas, a tu od czasu do czasu nawet szybko gierka chodzi jak powinna.  Internet też spoko 99/100 ocena ea

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Vanguard
    3 months ago

Tak jest z tą grą. Cały czas wmawiają nam, że to wina naszego kompa, konsoli no i oczywiście internetu. Ale nigdy nie są w stanie przyznać się do bardzo kiepskich serwerów, które nie są w stanie uciągnąć takiej ilości ludzi. Grałem czw i pt gameplay był bardzo fajny można było pograć, ale dzisiaj tragedia. Oczywiście to nie wina EA, tylko moja.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
1,262 Posts