Forum Discussion

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Mirat1991​

Na start zrestaruj swój router. W przypadku dalszych komplikacji napisz nam na jakiej platformie grasz. W miedzyczasie warto przetestować grę z nowym aktywnym składem.  Jeśli to możliwe, przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO
  • Mirat1991's avatar
    Mirat1991
    Rising Newcomer
    17 days ago

Hej,

Gram na PC, wersja Steam. Chciałbym podkreślić, że nie chodzi o Ultimate Team, gra na samym początku uruchamiania informuje, że konto nie może połączyć się z serwerami EA i problem jest do tej pory. Z tego powodu nie mogę np korzystać z Dynamicznego Trybu Kariery ponieważ gra nie może pobrać najnowszych danych. Czy moje konto Mirat1991 zostało zablokowane?

Załączam zrzut ekranu z próby zalogowania do serwerów EA.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 days ago

Mirat1991​ dzięki za dodatkowe informacje. Podsyłam Ci dalsze wskazówki:

• odinstaluj EA app oraz stem i zainstaluj ponownie (zachowaj domyślną ścieżkę zapisu)
    • dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do listy wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall).
    • do EA app zaloguj się za pomocą danych swojego konta Steam

Aby sprawdzić, czy nałożono na Ciebie blokadę, zawieszenie lub inną karę, przejdź do narzędzia Historii kar. Będziesz w stanie zobaczyć całą swoją historię z wszystkich gier EA, w tym aktywne ostrzeżenia i działania na koncie.

I oczywiście daj znać jak Ci poszło.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
967 Posts