Forum Discussion

Cupiii12's avatar
Cupiii12
Seasoned Traveler
2 months ago

Nie mogę uruchomić fc26

Wie ktoś jak naprawić crashowanie się gry po tym ekranie bez żadnego erroru. Od 2 miesięcy nie mogę włączyć gry a próbowałem już wszystkiego. Byłbym wdzięczny za wszystkie odpowiedzi które spróbują naprawić ten problem.

DZIEKI ZA BRAK POMOCY POMOC EA

47 Replies

• Marsonv2's avatar
    Marsonv2
    Rising Novice
    1 month ago

Mam identyczny problem od niedzieli. Gra z dnia na dzień przestała działać. Robiłem już wszystko łącznie z bawieniem się w biosie i innymi rzeczami tego typu. Z żadną inną grą czy aplikacja nie miałem i nie mam problemu. A fc 26 nagle przestaje działać i nie da się tego naprawić. Pisałem z Ea na czacie ale nie dowiedziałem się nic więcej poza wiadomościami typu „będzie dobrze” „nie przejmuj się” zrobię wszystko by ci pomóc”. Oprócz tych jakże pomocnych wiadomości z ich strony nie dostałem żadnej pomocy. Wydać kasę na grę i pada żeby później nie móc w to grać 😂. To musi być ich wina bo widzę że dużo osób ma z tym problem ale oni totalnie nic z tym nie robią.EA pod kontem kontaktu i pomocy to totalna porażka. 

• Cupiii12's avatar
    Cupiii12
    Seasoned Traveler
    1 month ago

Mam tak od miesiąca i dalej nic. Oni już nawet przestali odpisywać na tą konwersacje,

EA_Kuba​ może odpiszesz w koncu po 8 dniach?

• Marsonv2's avatar
    Marsonv2
    Rising Novice
    1 month ago

Super kontakt z ich strony. Opiszę ci coś w stylu „czy komputer jest podłączony do prądu podczas próby włączenia fc26?” Lub „czarne okienko może wskazywać że masz wyłączony monitor. Spróbuj go włączyć i daj znać czy pomogło a ja postaram się w ciągu miesiąca odpowiedzieć na twój post i zaproponować kolejne niedziałające rozwiązanie” :) 

• Cupiii12's avatar
    Cupiii12
    Seasoned Traveler
    30 days ago

To prawda, chciałem zwrócić grę ale niestety steam mi nie uznał zwrotu.

Może w fc27 zagram o ile w ogóle je kupie

• dml30's avatar
    dml30
    New Rookie
    25 days ago

A czyli to nie zalezy od platformy, ja na samym eaappie mam. Jakieś zmiany? Ja nawet cofnąłem się z windowsa 11 do 10 ale już nic nie pomaga poddaje się dopóki czegoś oni nie poradzą.

• Cupiii12's avatar
    Cupiii12
    Seasoned Traveler
    25 days ago

Wydaje mi sie ze platforma nie ma tu znaczenie bo jest to powszechny blad gry. Mysle ze oni duzo tutaj nie zdzialaja bo sami nie wiedza jak to naprawic

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 36 minutes ago
1,318 Posts