Forum Discussion

Fifacz100's avatar
Fifacz100
Seasoned Rookie
22 hours ago

Nie wierze, po prostu nie wierzę! Aktualizacja nie poprawiła błędów!

O nie, to już przesada. Po najnowszej aktualizacji nadal po kilku minutach normalnej gry zaczyna zacinać i nie da się grać. To jakieś żarty z PC-towców czy co? Jakiś eksperyment ile damy rade wytrzymać? Co się dzieje?!?!

4 Replies

• przemos379's avatar
    przemos379
    Seasoned Newcomer
    21 hours ago

nie to że nie naprawili nic to wydaje mi się że jest jeszcze gorzej

• xShaDow657's avatar
    xShaDow657
    Seasoned Rookie
    21 hours ago

Niestety też na to liczyłem ale nic z tego "Ea słucha graczy".

• kobiela1's avatar
    kobiela1
    Rising Newcomer
    20 hours ago

Oni mają w **bleep** graczy, ważne że sie hajs zgadza nic nie potrafią zrobić. Od 2 tygodni ani jednego pełnego meczu przez ten błąd nie zagrałem, to zwykłe pulcie nam w mordę bym tam wszystkich cwaniaków z ea wyjaśnił tylko kupcie mi bilet do californi

• U mnie to samo. Odnoszę wrażenie, że aktualizacja jeszcze pogorszyła sprawę bo dodatkowo zaczęło zacinać się menu zaraz po odpaleniu gry XD XD Gracze pc ciągle zgłaszają problem a oni nic z tym nie robią. Mają nas gdzieś. Wydajemy niemałą kasę a nawet nie możemy pograć. Przez rok tworzą grę (a w zasadzie odgrzewają kotlet) i wypuszczają niegrywalny produkt. BRAWO! 

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.558 PostsLatest Activity: 10 minutes ago