Na spokojnie, moje Eldorado potrwało dwa dni i gra znowu wróciła do stanu totalnej nieużywalności włączając w to Squad Battles (gra przycina non stop i w drugiej połowie niemal zawsze fpsy spadają do 15-25, obiążenie GPU 99%), fajnie, że chociaż jedną Ligę weekendową zagrałem w miarę normalnie. Poczekam do jutrzejszego patcha i jeśli nic to nie zmieni piszę do UOKiK i będę zbierał innych użytkowników na facebooku i redicie z Polski z podobnym problemem. Gra pomimo spełnienia wymagań sprzętowych podanych przez producenta nie działa, naraża mój sprzęt przez fatalną optymalizację na uszkodzenie GPU, support pomimo licznego zgłaszania problemu od pół roku nie potrafi pomóc, cały czas szukam tylko by móc normalnie zagrać... nie komentuję już nawet gameplayu bo ja się cieszę jak gra mi chociaż chwilę chodzi PŁYNNIE. Szczerze jeszcze tak żenującego spektaklu nie widziałem, skala problemu jest ogromna patrząc na forum polskie i angielskie i nawet jeśli UOKiK nic z tym nie zrobi to nie mogę patrzeć co się dzieje, z serią z którą wychowywałem się tyle lat... jest końcówka lutego xD połowa życia FC26, a my nie możemy grać XDDD i szczerze nie wiem kto jest większym frajerem, EA czy ja ciągle próbując w to grać zamiast pograć w inne poważne produkcje szanujące swoich klientów.