PavleeQRising Novice4 months agoOd października nie gram na PC przez delay, lagi itp. Naprawili to? Jak wygląda sytuacja? Oczywiście nie wrócę do tego badziewia, ale czy chociaż macie możliwość grania?
baareq7New Novice4 months agoja mam takie cos ze odpalam gre na jezyku polskim i jak chce odpalic mecz wywala mnie a na angielskim zagram mecz ale jak sie skonczy to znow wywala a spojnosc plikow pokazuje ze wszystko jest okej xd
Recent DiscussionsProblem z dźwiękiem Witam, po zainstalowaniu gry FC 26, uruchomieniu brak dźwięku. Gra przeinstalowywana - brak efektu. Prośba o pomoc. [Thread moved from FC 26 EN to FC 26 PL, please review the guidelines to find t...Czerwona kropka Czerwona kropka w prawym dolnym rogu ekranu,po co to jest? Czy ea ma świadomość że najnowszy wynalazek to rozwalanie ekranów oled? Ea fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Zacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...Nie mogę wejść do Ultimate Team. Hej, od wczoraj nie mogę wejść do UT. Jestem normalnie połączony z serwerami, mogę np wejść w kluby, ale przy każdej próbie wejścia do UT pisze, że "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jes...