Powrót input delay'u po patchu 1.4.1. Co będzie z tym robione?
Dzień dobry,
Patch 1.4.0 zminimalizował występowanie input delaya, czyli opóźnienia działania pada względem gry(naciskam przycisk pada- zawodnik reaguje z 1-2 s opóźnieniem), który był powszechnym problemem dla wielu uzytkowników na pc(w tym mnie). Następnie wszedł patch 1.4.1, który sprawił,że problem wrócił czyli poniekąd cofnął to co zostało naprawione w poprzednim patchu(w tym u mnie).
W związku z tym chciałbym zadać pytanie: co deevloperzy mają zamiar z tym zrobić? Czy jest planowane przywrócenie poprzedniej wersji patcha tak aby można było grać? Jaki plan ma zespół developerów ea?
Proszę o odpowiedź osoby, które na tym formum odpowiadają za problemy techniczne w grze.
Chciałbym również zaznaczyć, że jest to problem oczywisty, wystąpił ponownie po aktualizacji 1.4.1 i dotyka wielu graczy, NIE JEST TO PROBLEM SPRZĘTOWY pojedyńczych użytkowników tylko problem po stronie produktu jakim jest EA FC 26. Świadczy o tym chociażby główny wątek na formum angielskojęzycznym:
Input Delay - Impossible to play with 1.4.1 update | EA Forums - 13120095
Proszę o ustosunkowanie się do tego teamatu osoby odpowiedzialne. Bo zauważyłem również, że w sprawach na które nie ma pomysłu rozwiązania obsługa w ogóle nie raczy odpowiadać i zarówno na powyższym forum jak również na tym pozostawia je samym sobie.
Proszę również użytkowaników, którzy to czytają i u których również występuje ten problem aby dodały komentarz aby potwierdzić, że jest to powszechny problem dotykający wielu klientów, którzy usiłują użytkować zakupiony a wadliwy produkt jakim jest EA FC 26
Pozdrawiam