Forum Discussion

2310687's avatar
2310687
Rising Rookie
2 months ago

problem z opoznieniem pada np w Rivals

witam mam problem jak gram mecze typu Draft , Rivals to mam bardzo duze opóźnienie w padzie a np w Rush nic takiego nie wystepuje dokładniej to w Draft i rivals jak np biegne to zaczynam bieg 5 sek pozniej albo jak chce podac to podaje 5 sek pozniej - nie jest to problem kabla czy pada bo było sprawdzane na 2 różnych kablach/padach

8 Replies

• W **bleep** wszystko mają, hajs się zgadza, kupiliście to teraz się z tym bujajcie, lepiej już niech porzucą to **bleep** i skupią się na 27

• pelson123q's avatar
    pelson123q
    Seasoned Rookie
    1 month ago

Fajnie że to gracz musi na własną rękę szukać rozwiązania gdzie wina jest od waszej strony i nic dalej z tym nie robicie 

• Rqemus's avatar
    Rqemus
    Rising Novice
    2 months ago

u mnie troche pomogl reset kompa, ale jak gram rivlas wiec inne tryby online pewnie tez to czxasem mam laga i po nim mam delay az do utraty. moze ja mam packetlossy ale troche pomoiglo

• pelson123q's avatar
    pelson123q
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Ten problem jest u połowy gracz PC od jakis 2-3 miesięcy i Ea nic z tym dalej nie robi. Sprzedali niedokończoną grę i tyle w temacie 

• 2310687's avatar
    2310687
    Rising Rookie
    2 months ago

JAKBYS dowiedzial sie jak to naprawic to pisz

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 hours ago
1,318 Posts