Forum Discussion

Bogzel's avatar
Bogzel
Rising Novice
2 days ago

Problem z uruchomieniem FC 26 PC przez aplikacje EA

Witam , mój problem polega na tym gdy odpalam grę w aplikacji EA gra się ładuje wyskakuje okienko z komunikatami sprawdzanie środowiska gry , sprawdzanie aktualizacji , uruchamianie javelin anticheat. Po sprawdzeniu tego wszystkiego na chwilę pojawia się zminimalizowane okno gry a potem wraca z powrotem do aplikacji EA... Wykonałem już reinstalacje aplikacji EA , reinstalacje gry , zaktualizowałem sterowniki ,  odzyskiwałem aplikacje EA , wykonywałem naprawę plików kilka razy ,  , zainstalowałem biblioteki jak było polecane z innym poście i nadal to samo... Przez weekend grałem normalnie aż w poniedziałek miałem problem z uruchomieniem gry aż do dnia dzisiejszego nie ingerując w nią... Proszę o pomoc jak rozwiązać dany problem 

2 Replies

• PawDzik_96's avatar
    PawDzik_96
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Mam dokładnie ten sam problem. Gra działała względnie płynnie przez pierwszy miesiąc ale po update z nowym sezonem tj. 30 października, crashuje mi tak samo jak tobie. Próbowałem dosłownie wszystkiego i nic nie działa.

• Bogzel's avatar
    Bogzel
    Rising Novice
    2 days ago

U mnie błąd pojawił się w poniedziałek przed godzina 19 , chciałem zagrać jak zawsze i w kółko problem jak opisany powyżej i widoczny na screenach...