Jankes00820Newcomer6 hours agoPrzepustka seznowaWykupiłem premium żeby zebrać lepsze nagrode a nie mogę zebrać wcale.Ktoś wie o co chodzi ? 17746241939415475071650842857186.jpg2.1 MB
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago1,349 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago1,349 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent Discussionsrash EA AntiCheat przy uruchamianiu Ultimate Team (PC) POMOCY chciałem sobie normalnie zagrać w UT ale wyskoczył mi jakiś błąd pomoże ktoś PROBLEM Witam. Od kilku dni nie mogę wejść do FC26, którą kupiłem na Steam'ie. Wcześniej nie pojawiały się żadne problemy, aczkolwiek po aktualizacji systemu z windows 10 na windows 11 nie uruchamia mi się g...Przepustka seznowa Wykupiłem premium żeby zebrać lepsze nagrode a nie mogę zebrać wcale. Ktoś wie o co chodzi ? Przepustka sezonowa Witam , od kilku dni nie mam przepustki sezonowej na konsoli. W fc Hub na aplikacji widzę na którym etapie stanąłem ale w UT nie ma ani punktów sezonowych a FC HUB sie nie otwiera. input delay Dzień dobry, gram w EA SPORTS FC 26 na PC przez Steam i mam bardzo poważny problem z rozgrywką online. Offline gra działa normalnie, natomiast w trybach online nie da się praktycznie grać. Problem wy...