Forum Discussion

elpistolero7295's avatar
elpistolero7295
Rising Newcomer
11 days ago

Rozłączenie z serwerami

Dlaczego podczas meczu w squad battle w trakcie meczu przy dogodnym wyniku wywala z serwerami i po ponownym połączeniu jest walkower? Przecież to nie z mojej winy było rozłączenie z serwerem tylko waszym EA. ?????Ten mecz albo powinien byc powtórzony albo zakończony tym wynikiem co był w trakcie rozgrywk!!!!

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

W takiej sytuacji warto sprawdzić kilka innych rzeczy. Po pierwsze, zrestartuj router i konsolę, żeby odświeżyć połączenie – czasem pomaga to przy losowych rozłączeniach. Po drugie, spróbuj podłączyć się przewodowo (Ethernet), nawet jeśli normalnie korzystasz z Wi-Fi – stabilność połączenia wtedy wzrasta.

• Witam. Przejrzałem i przeanalizowałem roporty z meczów i według mnie nie wyglądają jakoś tragicznie. W meczu w którym wyrzuciło mnie z serwera:                     1. Ping 16.2ms 2. Fluktuacja opóźnienia 1.69m 3.urtata pakietów 0.08% 4.jakoś połączenia Dobra. Ogólnie 83/100.  A jeśli chodzi o średnią z 85 meczów ping jest 21,26 fluktuacja opóźnienia 2m utrata pakietów  0.06 %  ogólna jakość 84/100