Forum Discussion

7 Replies

• pawczak99's avatar
    pawczak99
    Rising Adventurer
    2 months ago

Frustrujące? Wypuściliście produkt z błędem, powinniście nam oddać pieniądze!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Rozumiemy, że błędy w grze potrafią być frustrujące, zwłaszcza gdy nie da się ich samodzielnie rozwiązać. Zespół EA Forum również nie ma możliwości bezpośredniego naprawienia tych problemów, ale my oraz inni gracze z naszej społeczności możemy doradzić i pomóc znaleźć odpowiednie wsparcie.

W przypadku utrzymujących się problemów z wydajnością w FC 26 na PC (Cutscenes – Low Framerate), prosimy o wypełnienie krótkiej ankiety, którą zamieściliśmy tutaj. Wasze opinie pomogą zespołowi zebrać więcej informacji i szybciej znaleźć rozwiązanie.

• Grzelaa07's avatar
    Grzelaa07
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Próbuję uzyskać pomoc z tym problemem na tym forum i na angielskiej wersji. Mają to gdzieś. Nie wiem po co sprzedają wersję na PC skoro nie są w stanie jej ogarnąć, ani nawet na bieżąco patchować.

• pawczak99's avatar
    pawczak99
    Rising Adventurer
    2 months ago

Ja w niektórych meczach czuję jakby zupełnie nie miał kontroli nad tym co się dzieje…

• LELEK_CF's avatar
    LELEK_CF
    Rising Rookie
    2 months ago

Mam to samo. Po patchu nie da się grać, nie ważne co ustawie gra laguje i fps ciągle skaczą.
    Widocznie testowanie patcha przed wypuszczeniem jest za trudne.. Nie wspominam już jak można było ludziom wcisnąć tak niezopyumalizowaną wersje na PC

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Vanguard
    2 months ago

Od 3 dni czuję się jakbym grał w grę przed patchem, a mój przeciwnik po nim. Też tak macie? Zagrałem z 30 meczów i z każdego wyszedłem, bo to nie miało najmniejszego sensu.

• JABULITO's avatar
    JABULITO
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Chyba nie mają zamiaru tego naprawić. Póki co udają, że nie ma tematu. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
1,106 Posts