Gra jest tylko dla graczy, którzy wydają pieniądze w grze.
Witam
Mam wrażenie, że gra EA fc mobile jest tylko dla graczy, którzy wydają pieniądze na grę żeby mieć lepszych piłkarzy liczbowo. To nie ma nic wspólnego z rywalizacją fair Play, nie chodzi o umiejętności osób ani ich styl gry tylko o pieniądze. Mam bardzo sprawny internet, a gra zacina się tylko w momencie, gdy mój zespół jest pod bramką przeciwnika. Nie gdy przeciwnik jest pod moją bramką albo na środku pola. Ostatni event tots to żenada, nie ważne czy wygram czy zremisuje czy przegram dostaje coin tots premier league i żaden inny. Mam ponad 20 sztuk PL coins i żadnych innych. Ta gra jest coraz bardziej żałosna i ukierunkowana na zarabianie pieniędzy. Macie platformy na Windows Xbox Nintendo i innych platformach, więc macie pole do popisu. FIFA dawała więcej możliwości dla każdego gracza. P.S. dlaczego jest w menu język rosyjski, a nie ma polskiego? Czy taka renomowana firma jak EA nie ma możliwości przetłumaczenia gry na dany język skoro wypuszcza serie na PC od ponad 20 lat w języku polskim, a ma problem z wypuszczeniem EA fc mobile w języku polskim? Naprawdę niczym nie zachęcacie swoich klientów do zakupu produktów premium i płatnych dodatkowo czy w abonamencie.