c1aa61408e8c92d4Seasoned Newcomer8 months agoI exchanged 111 Zidane by mistake I bought Zidane for 1500 shards from After day break week 6 event but accidentally exchanged him and then I started over again collecting new 1500 shards but I can buy him again as there is a che...Show More
m3thodmnRising Ace8 months agoThere is no solution. You lost it. Unless EA will feel sorry for you and somehow return it to you.
Recent DiscussionsTOTS ONLY GIVING LEAGUE IN TRIPLE FORMULA Does the TOTS event have a bug? I have received only League badges in the Triple Formula section. I have 17 of them at this point and am not getting any OVR or position badges. Karşı Atak Siyah Ekran Sorunu Karşı atakta efsane 1 iken yaşamaya başladım sorunu oyun komple siyahtı sadece oyuncu isimleri gözüküyordu şuan efsane 2 yim bu hata sayesinde hem derece düştüm hemde tüm zevkimin içinden geçildi. Gra jest tylko dla graczy, którzy wydają pieniądze w grze. Witam Mam wrażenie, że gra EA fc mobile jest tylko dla graczy, którzy wydają pieniądze na grę żeby mieć lepszych piłkarzy liczbowo. To nie ma nic wspólnego z rywalizacją fair Play, nie chodzi o umi...Parayla teklif aldım ama verilmedi Günlük 1000 cevher veren teklifi aldım bank hesabımdan para çıkıldı ama satın alma başarısız dedi. 2 saat gecti ne param hesabıma dönmedi nede oyun içi teklif alınmış görünmüyor حل الاتصال عصيبة للغاية، خاصة فيما يتعلق بلعبة F Mobile حيث أعاني من مشاكل في الاتصال منذ إعادة ضبط فريق الموسم كان ... الاتصال ممتازا في السابق، أما الآن فلا أستطيع التحكم ولا باللاعبين