Mesterséges inteligencia tönkre teszi a játék élményt el rontja a helyzet
Amikor támadnak engem, váltok a védőimre vissza huzodnék direkt rá szalad az ellenfélre vagy teljesen mást csinál szét nyílnak a védőim segítve az ellenfélnek gólt lőni, nem beszélve arról minden pattant labda az ellen félhez megy nem is kell rohanni a labdaért idegesítően ki számítható olyan 70% ban érzem a saját kezemben az irányítást teljesen el rontja a helyzeteimet tudnék szerezni 2-3 gólt direkt el rontja az Ai máshova passzol vagy máshova irányítja a helyzet ki alakulását, amint egy jobb csapattal játszom mint az enyém ez még rosszabbá válik. Láthatóan a drágább nehezebben meg szerezhető játékosok az ellenfélnél ingyen gólokat szereznek lényegében, ez ugy érzem magasan pénz irányult játék lett az algoritmus azt tolja akinek magasabb az over vagy épp többet költött pénzt a játékra 122 csapatom van 7-8 csillagom van h2h ba champion de mintha direkt az ellenfeleknek ingyen gólokat osztana ad egy ingyen gólt nekem. Amit én alakítók azt el rontja 4-5 alkalommal az ellenfélnek meg ad 3 ingyen gólt teljesen ki számítható hogy mit fog be rúgni az ellenfél már előtte a játékosaid mást csinálnak mint amit kellene…
Hi there,
At the moment, the following languages are supported on the EA Forums:
I will now close this thread; feel free to repost it in any of the aforementioned languages.
Thanks.