Forum Discussion

55rvigop1kuy's avatar
55rvigop1kuy
Seasoned Newcomer
4 days ago
Solved

Uzatmalar moduna erişilmiyor.

Oyunun içinde uzatmalar bölümüne giriş yaptığımda “ üzgünüz bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” Uyarısı alıyorum. Son 5-6 gündür bu sorunla karşılaşıyorum. İçinde bulunan jetonlarımı kullanamadım. Kullandığım takdirde hesabıma yüksek genli oyuncu çıkma ihtimali vardı. Oyunu sürekli oynayan ve ücretli ürünleri satın alan biriyim. Böyle saçmalıklarınızla uğraşmak zorunda değilim. Sisteminizin hatasından dolayı 109 Ronaldo kartı çıkartmak için harcağım para resmen çöpe gitti. Ve hala bu sorun çözülmedi. Bu sorundan dolayı ciddi bir mağduriyet yaşıyorum ve bu mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Aksi taktirde fc mobile ailesine olan güvenim kırılacak ve artık hiçbirşey satın almayıp oyunu sileceğim. Oyunu asla insanlara tavsiye etmeyerek bana olan durumu yaşayabileceklerini ve kesinlikle oyun içi satın alımlar yapmamalarını söyleyeceğim. Sisteminizin hatası yüzünden mağdur durumdayım.  Zararımın giderilmesi için tatmin edici ödüller vermelisiniz. 
Oyun hesabı kullanıcı adım: FENERİST

UID: [Removed, do not post this - CM]

Tüm zararımın giderilmesini ve sorunun ortadan kaldırılmasını talep ediyorum. 103 genli oyuncu göndererek sorunu çözebileceğinize inanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ben o paketlerden 109 gen oyuncu çıkarabilirdim. Sonuçta çıkması için paket satın alarak para harcadım.

About FC Mobile Technical Issues

Trouble with EA SPORTS FC™ MOBILE? Issue with a crash, or error? Join this community to discuss troubleshooting.2,348 PostsLatest Activity: 9 hours ago