Forum Discussion

klaq523olkm8's avatar
3 years ago

Wykorzystano kod do gry, ale gry brak w apk EA

Witam, zakupiłem grę w wersji cyfrowej, pobrałem apk EA, wpisałem kod do gry, zaczął sie proces przygotowania do pobrania, ale to trwało bardzo długo i nic sie nie pobierało. Wyłączyłem apk i włączyłem, chciałem ponownie pobrać grę ale po wpisaniu kodu jest napis ze kod został wykorzystany. Gry nie ma w bibliotece, ani w menadżerze pobrań. Natomiast widnieje w Help.ea jako moja gra. Proszę o pomoc jak pobrać ponownie 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @klaq523olkm8 

Jeśli nie widzisz gry na koncie, sprawdź poniższe zalecenia:

• Sprawdź, czy zakupiona została pełna gra czy też inny produkt. Możliwe, że wprowadzony kod przypisano do dodatku (DLC) lub abonamentu, z którego można skorzystać dopiero po uruchomieniu gry.
    • Sprawdź, czy logujesz się na właściwe konto EA. Jeśli gra została zakupiona w wersji cyfrowej upewnij się, czy płatność została zakończona. W sklepie EA sprawdź status zamówienia.
    • Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 
    • Ponownie uruchom EA app poprzez menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Uruchom ponownie aplikację 
    • Ręcznie przeloguj stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę 
    • Kilkukrotnie wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA 
    • Zainstaluj ponownie aplikację EA 

Pozdrawiam,

_Kalina

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 11 days ago
1,532 Posts