Forum Discussion
68 Replies
28.07.2022 r kupiłam dodatek The sims 4 licealne lata ale nie otrzymałam gratisowego pakietu „Odjechany sprzęt streamera”.
Proszę o naprawę tego na koncie.
Ponadto podwójnie wyświetla mi się na originie ten dodatek a gratisu brak.
- @megi82 mam identyczny problem zakupiłem dodatek w empiku
pisze do nich na EA i Origin - wysłałam im paragon z media expert - zero rozwiązania tego problemu od czwartku eh czekam aż ktoś się skontaktuje kto to naprawi, dodatkowo ten dodatek the sims 4 licealne lata wyświetla mi się dziwnie na origin bo podwójnie. Tego gratisu nigdy wysłać nie umieją z automatu - powinni wprowadzić klucze do tych gratisów osobne na gratis - coś jak za the sims 3 było w pudełkach dodatkowy kod na gratis.....to by rozwiązało problem. Bo z automatu u nich to nie działa.
nadal nie posiadam gratisu eh....a o kontakt z EA ciężko - pisałam pare razy to nic nie daje. Od czwartku brak rozwiązania problemu
- kreatora3 years agoHero (Retired)
- @kolega24 u mnie jest tak samo - kupione w media expert pudełkowe i brak gratisu a EA nie odpisuje na pytanie co się dzieje?
- danuta7203 years agoHero+
oby coś z tym zrobili - wysłałam im zgłoszenie i pozostaje mi czekać na jakiś kontakt z ich strony bo z automatu to na pewno nie przejdzie - ta sama akcja co przy wijskiej sielance - ale wtedy jakaś miła pani z EA odblokowała mi z wiejskiej sielanki na twiterze,,teraz bark odpowiedzi od czwartku.
- @Puffer_Man133 u mnie ten klon dodatku na origin też istnieje -kupione w media expert- pozostaje mieć nadzieje ze to naprawią, powtórka z akcji z wiejska sielanką mieli ten sam problem. Najlepiej by było gdyby w tych pudełkach dawali dodatkowy kod na ten gratis a nie tak jak jest teraz eh.
poza tym powinno EA dać jakąś wiadomość które sklepy są bezpieczne (a jedyna wiadomość to że wszyscy to otrzymają co kupią przed 8 września-jak dla mnie ta zachęta by kupić dodatek w dniu premiery przestaje na mnie działać skoro tego się nie dostaje gratisu obiecanego) - aj wole wersje pudełkową bo zawsze dodatki kupuje w pudełku dla kolekcji pudełek na półce tylko dlatego nie kupiłam na originie.
oby udostępniliście EA obiecany gratis - bo po co to za zachęta by kupić w dniu premiery skoro się tego nie dostaje.....czekam na kontakt na mejlu eh....
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago