Forum Discussion

Hercia's avatar
Hercia
Seasoned Newcomer
3 years ago

Komunikat "obiekty usunięte", ale żaden obiekt z parceli nie znika

Dzień dobry!

Od kilku/kilkunastu dni notorycznie wyświetla mi się w grze powiadomienie o usuniętych obiektach. W załączniku zdjęcie tego komunikatu.

Problem w tym, że żadne obiekty nawet nie mogły zostać usunięte z parceli - nie wyłączałam żadnych dodatków używanych wcześniej na tych zapisach (mam co prawda wyłączone 4 rozszerzenia, ale one nigdy na tych zapisach nie były używane), nie używam żadnych CC. Z modów używam jedynie MCC i jakiegoś na większą ilość nazwisk (po wyjęciu modów i naprawieniu gry przez EA App błąd występuje nadal).

Poza tym tak naprawdę żaden obiekt mi z tych działek nie znika. Oba miasta z podstawki sobie przebudowywałam, więc wszystkie działki są teraz zabudowane przeze mnie - sprawdzałam nie raz, czy może jednak coś mi z nich nie zniknęło, ale wszystkie obiekty, które były są nadal. Tylko jeden raz faktycznie usunęło mi większość obiektów z działki - została bryła, pomalowane ściany i podłogi. Zniknęły meble, drzwi, okna, nawet cała roślinność wokół domu. Naprawiłam wtedy grę, na nowym zapisie wstawiłam wszystkie swoje budynki z galerii. Co prawda błąd z usunięciem praktycznie wszystkiego na działce już się nie pojawił, ale komunikat wyskakuje nadal. Nie znika nic, ale jest to niesamowicie irytujące, no i obawiam się, że w pewnym momencie znów coś naprawdę mi poznika.

Czy ktoś ma lub miał podobny problem? Wiecie, jak można to naprawić?

11 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,327 PostsLatest Activity: 2 hours ago