Forum Discussion

PNJR14's avatar
8 months ago

POMOCY

Witam, nie moge przestać narzekać na to jak działa EQ Help HQ. Sytuacja jest prosta. 

Włamali mi się na konto EA do tego zabrali mi też MAILA. Chciałem, żeby EA usunęła mi to konto z powiązań, np steam i epic. Zależy mi na tym, żeby to konto po prostu było ODŁĄCZONE

Napisałem dwie sprawy, zaznaczyli jako ROZWIĄZANE. PROBLEM DALEJ WYSTĘPUJE...

DLATEGO, JEŻELI CZYTA TO KTOŚ Z SUPPORTU: 

STRACILEM DOSTEP DO KONTA EA I DO KONTA SKRYTKI POCZTOWEJ...

Mam dostęp do kont epic i steam w celu udowodnienia, że to konto należy do mnie. PO PROSTU PROSZĘ WAS, ODŁĄCZĆCIE BO NIE MOGE GRAĆ W GRY ZAKUPIONE NA STEAM...

Jak widać, jakiś mądry ukrainiec podpiął swój mail do mojego konta. Napisałbym chętnię mu wiązankę, ale i tak w nic nie pogra... PROSZĘ O ROZWIĄZANIE SPRAWY

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @PNJR14 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji proszę spróbuj odzyskać dostęp do maila a także skontaktuj się z nami bezpośrednio, aby doradca przeprowadził Cię  krok po krok przez postępowanie związane ze zmianą informacji na koncie.

Kliknij ten link, aby porozmawiać z doradcą na czacie.

• Tutaj miałem dwie sprawy w tym temacie - ogolnie system zgloszen na waszej stronie jest NIECZYTELNY - zaznaczyli jako rozwiazane. Problem dalej wystepuje

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    8 months ago

@PNJR14 

Nie załatwisz tej sprawy za pomocą korespondencji. Tylko bezpośrednia rozmowa z doradcą na czacie może pomóc rozwiązać Twój problem.

W tym celu kliknij w link podany przez @EA_Kalina  ,a następnie na otwartej stronie kliknij w okienko "czatuj z nami">tam najpierw musisz podać swoje dane oraz na jakiej grasz platformie. Następnie pokaże się okienko czatu, w którym doradca EA odezwie się do Ciebie.

• PNJR14's avatar
    PNJR14
    8 months ago

@danuta720 
    Witam, tak jak pisałęm wyżej p. Kalinie. EA odmawia mi możliwości otwarcia czatu -> załącznik w odpowiedzi powyżej twojej wiadomości.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    8 months ago

@PNJR14 

Na pokazanych przez Ciebie załącznikach widoczna jest korespondencja, a nie rozmowa na czacie.

Tak, jak w żadnym banku nie załatwisz korespondencyjnie zmian dotyczących Twojego konta, tak samo nie załatwisz korespondencyjnie tych zmian  w aplikacji EA.

System zgłoszeń jest czytelny. W przesłanym wyżej linku jest dostęp do czatu z doradcą EA.

1. Klikasz w podany przez @EA_Kalina  link i wyświetli się taka strona:

2. Tu klikasz w  prostokąt "Czatuj z nami" (zdjęcie wyżej). Następnie wprowadzasz swoje dane osobowe:

- Imię i nazwisko

- adres e-mail (taki, jaki pierwotnie miałaś  w aplikacji EA)

- i wybierasz ikonkę komputera PC (jeżeli sprawa dotyczy tego komputera).

3. Wtedy podświetli się okienko z napisem "dalej" i przejdziesz na czat z doradcą EA (bezpośrednia rozmowa):

PS. Już jest późna godzina, może już nie pracują, więc sprawę załatwisz dopiero po świętach.

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 3 hours ago