Forum Discussion

karolcia724's avatar
karolcia724
Rising Newcomer
9 days ago

problem z wejściem do gry

hejka jakoś od 2 dni mam problem z wejściem do gry. nie ważne czy wchodzę przez ea czy po prostu przez aplikację ekran robi się zamglony jeszcze przed załadowaniem menu, kursor zamienia się w kręcące się kółeczko, a po chwili na środku wyskakuje pytanie czy chce wyjść z gry czy poczekać na dalsze ładowanie. naprawiałam grę już chyba miliony razy nawet odinstalowywałam całą grę i niestety sytuacja nadal się powtarza. czy komuś jeszcze się tak dzieje? proszę o pomoc bo nie mogę już wytrzymać bez moich simów

1 Reply

• karolcia724​ 

Nie wiem, czy masz w grze jakieś mody/CC, jeżeli tak to wyjmij folder Mods na pulpit komputera (i nie wkładaj go potem do gry), a następnie napraw grę w aplikacji EA.

Przeczytaj uważnie poradnik i zastosuj jego wskazówki: Poradnik : Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536

Gdy uda ci się wejść do gry (bez modów), sprawdź także, czy Biblioteka twojej gry nie jest przeładowana. Jeżeli znajduje się w niej wiele domów, rodzin to dodatkowo obciąża grę i może spowodować jej spowolnienie, a przy słabszych komputerach, niemożność uruchomienia gry. W obu przypadkach:

• zepsute mody,
    • przeładowana biblioteka gry, 

może kręcić się kółeczko podczas próby włączania gry, uniemożliwiając jej uruchomienie.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,488 PostsLatest Activity: 2 hours ago