Forum Discussion

JulaKrzywicka's avatar
JulaKrzywicka
Rising Newcomer
4 days ago

Wczytywanie rozgrywki

Dzień dobry. 
Po dłuższej przerwie od grania w ts4 chciałam w końcu zagrać. Zaaktualizowałam gre, zaaktualizowałam i usunełam stare mody. Wszystko poprawnie odpaliłam w opcjach gry i gdy chciałam przejść do rozgrywki gra bardzo długo się wczytywała niezależnie od rodziny. Naprawiłam gre i myślałam, że wszystko będzie okej natomiast problem się poszerzył. 
Gdy wybieram wczytaj gre -> wybieram konkretną rodzinę -> przekierowuje mnie do światu mieszkalnego -> wybieram dom, w którym mieszka x rodzina -> wczytuje się gra -> ponownie przekierowuje mnie do wyboru świata mieszkalnego i wyboru rodziny i tak w kółko. 
W pewnym momencie gdy weszłam przez świat mieszkalny w tryb budowania aby sprawdzić czy są tam jakieś zepsute mody i jak weszłam do świata mieszkalna to z tego domu zniknęła moja rodzina i tak kilka razy.
Reinstalowałam gre, naprawiałam ją i nic się nie zmieniło.
Liczę na pomoc, pozdrawiam :3

3 Replies

• nniemiec04's avatar
    nniemiec04
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Hej miałam doslownie chwilkę temu taką samą sytuację, mi pomogło usunięcie wszelkich modów wpływających na rozgrywkę typu „go to school” czy jakieś które mi wyglądały na podejrzane z jakimis zerami na początku, dodatkowo usunęłam pliki/foldery localthumbcache.package, cache, cachestr i onlinethumbnailcache, te foldery same sie stworzą na nowo jak włączysz ponownie grę, więc zaczęłabym od usunięcia ich potem usuń mody które mogą wyglądać na stare lub po prostu dziwnie- jak to nie zadziała porcjuj te mody i szukaj zepsutego, mam nadzieję że też Ci pomoże :)

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago
7,568 Posts