Forum Discussion

0805Julia's avatar
0805Julia
Rising Novice
4 months ago

Glitch w ts3 - znikający Simowie i brak możliwości sterowania.

Witam, wczoraj wyszłam z gry gdzie grałam moją rodzinką pokoleniową (jestem na 3 pokoleniu). Weszłam tego dnia samego z powrotem i koniec. Simów ani zwierzaków po lewej nie widać, nie mogę żadnej akcji anulować ani nic kliknąć prócz menu by coś zrobić, simy mają animacje gdyby nigdy nic,ale się nie ruszają. Nie usuwałam żadnych plików, ani nie czyściłam bo nie umiem w takie rzeczy:( 

Próbowałam jedynie przełączyć w tym samymi mieście na inną rodzinę, co zabawne działają tylko prócz mojej rodziny... 

Gram jedynie z modem master controller czy coś takiego i próbowałam resetować wszystko w mieście klikając na ratusz i było w sumie gorzej bo całkiem zniknęli i nie można było nic już kliknąć prócz menu do wyjścia. Można coś z tym zrobić? Ktoś tak miał i naprawił? Bardzo proszę o pomoc, w tą rodzinę włożyłam za dużo czasu i nerwów by ją stracić. Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek pomoc bo zapis nieszczęsny wchodzi mi do gry jak już jest to zepsute:(

#pomoc #ts3 #TheSims3

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 2 days ago