SquirrelixxSeasoned Newcomer1 month agoPodwójny zakup w The Sims 3 store Pisałam z 2 różnymi doradcami na EA help z powodu podwójnego zakupu na the sims 3 store. Sprawdzili i powiedzieli jedynie, że nic nie mogą zrobić. Jeden kazał mi czekać 24h. Czekałam i nic to nie dał...Show More1.png371 KB
A_AKitsuneRising Newcomer1 month agoPrzydarzył mi się dziś ten sam problem. Rozmowa z asystentem nic nie dała :(
Recent DiscussionsThe Sims 2 Kolekcja Tradycyjna Zakupiłam w dniu premiery The Sims 2 Kolekcję Tradycyjną i od jakiegoś czasu mam taki problem, że gra po prostu się wyłącza. Żadnego błędu, Żadnego komunikatu, po prostu nagle pokazuje się ekran głów...Problem z płynnością Sims 3 w borderless window Siemka, Otóż grając w The Sims 3 natknąłem na klasyczny problem, a mianowicie ciemny ekran podczas gry w trybie pelnoekranowym. Robiłem reinstall gry i nie wiem czemu tak sie w sumie stało, bo wcześ...Dodatki do The sims 3 przestały działać. Hejj aktywowałam kilka lat temu dodatki do the sims 3, które zostały zakupione w postaci kodu. Wszystkie działały bez problemu, jednak jakiś czas temu chciałam wrócić do grania i okazało się, że dwa...sims 3 słodkie niespodzianki katy perry Czy pobranie dodatku słodkie niespodzianki katy perry z np. old games lub chomikuj może spowodować zbanowanie konta na ea app Podwójny zakup w The Sims 3 store Pisałam z 2 różnymi doradcami na EA help z powodu podwójnego zakupu na the sims 3 store. Sprawdzili i powiedzieli jedynie, że nic nie mogą zrobić. Jeden kazał mi czekać 24h. Czekałam i nic to nie dał...