Forum Discussion
24 Replies
- Milenex211 month agoNew Novice
Naprawdę aż niesmaczne to jest. Dlatego że my jako użytkownicy ea chcemy być uczciwi i kupić tą grę a oni robią takie sprawy. Zakupiona gra nie działa z ich winy - powinien być zwrot pieniędzy, dla mnie to jasne jak słońce. Każdy wie jaka jest łasa na kase ta korpo ale takiego czegoś się naprawdę nie spodziewałam :/ Oddali by uczciwie te środki ludziom i by było po sprawie, a tak to wolą wodzić za nos byle by zatrzymać dla siebie. Ja miałam zamiar kupić jeszcze jakieś ale teraz tego napewno nie zrobię, bo widać jak to wygląda. Jak juz upadają i się sprzedaja to by to zrobili z klasą a nie na zakończenie jeszcze graczy oszukiwać xd. Pod prawa kosnumenta by to podeszło, nie wiem czy się UOKiK nie poradzić czy czegoś się z tym nie zrobi bo to już nawet nie o te pieniądze chodzi ale o zwykły szacunek
- Dariosa_11 month agoNew Novice
Codziennie prowadzę z nimi konwersacje i to jest śmiech na sali najlepsze kiedy po zakończeniu widzę „sprawa zamknięta, brak rozwiązania” i karawana jedzie dalej pisze ze to nie mój problem ze ich produkt nie działa i chce zagrać w coś co mi sprzedali ja kupiłam i chce mieć to już na teraz oni do mnie piszą „staramy się rozwiązać wszelkie problemy to może trochę potrwać” co mnie to obchodzi, sprawa którą pokazuje i mam na wszystko screenshoty jest sprawą która według nich nie jest na 5 minut tymbardziej że wiedzą iż problem jest globalny ;)
- Wersxo1 month agoSeasoned Newcomer
Dosłownie, jakbym wiedziała wcześniej to bym na pewno nie kupiła. Tylko pieniądze zmarnowane bez sensu xd. Taka wielka korporacja a pieniędzy nie chcą zwrócić xddddd. Cała ta sytuacja jest aż śmiesznie żałosna
Dodatkowo wyłączyli infolinie, co już jest naprawdę szczytem szczytów. jedynie się można komunikować przez czat który się powtarza w kółko. Zaluje ze wcześniej nie wiedziałam o tym zanim wydałam na to pieniądze
Jakby nie rozumiem dlaczego pomimo wiedzy, że ich produkt nie działa dalej kontynuują sprzedaż jak gdyby nigdy nic.... Zwrotu wlaśnie nie da się uprosić bo jest odzew, ze po prostu trzeba czekać ( chyba po to, zeby termin możliwości zwrotu minął xd) . Mega slabe
- Wersxo1 month agoSeasoned Newcomer
Również mam ten problem i cały czas pisze w tej sprawie do EA help. Oni mi ciągle odpisują w kółko to samo, że mam zainstalować światy przez The Sims 3 Store, pomimo tego że napisałam im, że już to robiłam i to po prostu nie działa xdddd. Strasznie żałosne, że nikt nie chce pomóc i tylko straciłam pieniądze (bo oczywiście zwrotu pięniędzy też się nie można uprosić xddd)
Czy udało się uzyskać zwrot? Ea mówi że nie uzna za to zwrotu bo to problem na większą skalę i jest rozwiązywany ale nie wiadomo kiedy
Czy już coś wiadomo? Ja też mam ten problem, jest to żałosne, bo ea nie chce uznać zwrotu, ponieważ jest to problem na większą skalę. Wiedzą że jest taki problem, a dalej sprzedają zepsutą grę i nie chcą zwrócić pieniędzy za to...
- Dariosa_11 month agoNew Novice
Mam dokładnie ten sam problem kupiłam właśnie Hidden Springs i wiecie co gra nie czyta tego a kodu nie mogę użyć na the sims store po napisaniu do EA App help piszą mi że problem jest na większą skale i że trzeba czekać :) to jest jakiś żart żeby kupić coś (po mojej stronie nie ma problemu) i nie móc w to zagrać bo to EA App ma problem
- ZuziaGrylewicz1 month agoSeasoned Newcomer
MAM TAKI SAM PROBLEM czy udało ci się znaleść rozwiązanie?