Forum Discussion
24 Replies
- Milenex211 month agoNew Novice
Dodatkowo wyłączyli infolinie, co już jest naprawdę szczytem szczytów. jedynie się można komunikować przez czat który się powtarza w kółko. Zaluje ze wcześniej nie wiedziałam o tym zanim wydałam na to pieniądze
- Wersxo1 month agoSeasoned Newcomer
Dosłownie, jakbym wiedziała wcześniej to bym na pewno nie kupiła. Tylko pieniądze zmarnowane bez sensu xd. Taka wielka korporacja a pieniędzy nie chcą zwrócić xddddd. Cała ta sytuacja jest aż śmiesznie żałosna
- Dariosa_11 month agoNew Novice
Codziennie prowadzę z nimi konwersacje i to jest śmiech na sali najlepsze kiedy po zakończeniu widzę „sprawa zamknięta, brak rozwiązania” i karawana jedzie dalej pisze ze to nie mój problem ze ich produkt nie działa i chce zagrać w coś co mi sprzedali ja kupiłam i chce mieć to już na teraz oni do mnie piszą „staramy się rozwiązać wszelkie problemy to może trochę potrwać” co mnie to obchodzi, sprawa którą pokazuje i mam na wszystko screenshoty jest sprawą która według nich nie jest na 5 minut tymbardziej że wiedzą iż problem jest globalny ;)
- Milenex211 month agoNew Novice
Naprawdę aż niesmaczne to jest. Dlatego że my jako użytkownicy ea chcemy być uczciwi i kupić tą grę a oni robią takie sprawy. Zakupiona gra nie działa z ich winy - powinien być zwrot pieniędzy, dla mnie to jasne jak słońce. Każdy wie jaka jest łasa na kase ta korpo ale takiego czegoś się naprawdę nie spodziewałam :/ Oddali by uczciwie te środki ludziom i by było po sprawie, a tak to wolą wodzić za nos byle by zatrzymać dla siebie. Ja miałam zamiar kupić jeszcze jakieś ale teraz tego napewno nie zrobię, bo widać jak to wygląda. Jak juz upadają i się sprzedaja to by to zrobili z klasą a nie na zakończenie jeszcze graczy oszukiwać xd. Pod prawa kosnumenta by to podeszło, nie wiem czy się UOKiK nie poradzić czy czegoś się z tym nie zrobi bo to już nawet nie o te pieniądze chodzi ale o zwykły szacunek
- VictoriHesse1 month agoSeasoned Newcomer
Hej, mam podobny problem z zestawem Monte Vista & Hidden Sprongs. Na stronie The Sims 3 Store dostaję informację, że kod został już wykorzystany. W pierwszej kolejności wysłałam zgłoszenie do EAhelp , ale ciągle odbijało się do innych osób. Dziś udało mi się wejść na chat live i dowiedziałam się, że to jakiś globalny problem i pracują nad jego rozwiązaniem "ASAP", lecz nie wiedzą kiedy dokładnie to nastąpi. :)
- VictoriHesse1 month agoSeasoned Newcomer
Cześć wszystkim! Chciałam się podzielić informacją dla osób, które mogą mieć podobny problem jak ja. Kupiłam dodatkową zawartość zestaw światów Monte Vista i Hidden Springs do The Sims 3. Niestety, nie mogłam ich aktywować, w The Sims 3 Store - wyskakiwał komunikat, że kody aktywacyjne są już wykorzystane, mimo że ich nie używałam, a w EA App światy widnieją jako posiadane. Konsultowałam się z pomocą techniczną, ale drogą mailową bardzo trudno jest tę sprawę rozwiązać. Dziś udało mi się w końcu skontaktować przez live chat i otrzymałam odpowiedź, że to problem globalny. Planują go rozwiązać najszybciej jak to możliwe, ale nie podali dokładnego terminu.
- mvskaa1 month agoRising Novice
przed chwilą też kupiłam hidden springs i dalej nie naprawione :/
- 12thNecromancer1 month agoSeasoned Novice
Ja czekam już kilka dni. Kupienie wszystkich paczek do których wymagana jest rejestracja przez sims 3 store na raz w Wigilię mogła nie być najlepszym pomysłem. Też kontaktowałem się z supportem przez live chat. Jeden z 3 konsultantów, z którymi rozmawiałem nawet podobno próbował dodać mi zakupione paczki manualnie, ale bez skutku.
- Skvbisz1 month agoNew Novice
Ja uzyskałam zwrot. Więc nie wiem co tam EA czaruje
- itswiks31 month agoSeasoned Newcomer
Hej, kupiłam wczoraj dwa dodatki do gry The Sims 3.
The Sims 3 Zestaw Światów i The Sims 3 Magiczne Źródła. Zostały zakupione na EA App, aplikacja pokazuje, że posiadam te dodatki,a faktycznie w grze ich nie mam. EA APP odesłało mnie do strony TheSims3.com. na tej stronie kody nadal nie działają, plus na stronie te światy które kupiłam pokazują się jako płatne .
Hey, yesterday I bought two add-ons for The Sims 3.
The Sims 3 World Pack and The Sims 3 Magic Springs. I purchased them in the EA App, which shows that I have these add-ons, but in reality I don't have them in the game. EA App directed me to TheSims3.com. The codes still don't work on this website, and what's more, the worlds I purchased are displayed on the website as unpaid.