Ideas
Türkiyeden herkese selamlar. Lütfen AL düzlük hızını ve ıslak zemindeki w11 tutuşunu engelleyin. :) Trenler bile rayda bu kadar iyi gitmiyor. Ben suzukada ön kanat 12 arka kanat 1 ayarları ile sıralamada kuru zeminde 1. oldum. Bilerek Grand Prix modunda yarışı yağmura aldım. Tabiki yarış için ayarları değiştirdim. Parc ferme kurallarını iptal etmiştim. Arkamdakiler beni roket gibi geçti tur başı 2 3 saniye fark yedim. Kuru zemin ayarlarıyla sanırım 4 5 saniye yerdim :) (AL100) 2020 oyununda 108 ve 2023 oyununda 105 ile çok iyi oynuyordum. Çok usta değilim ama acemide değilim ve bir tecrübem var. Ama 2025 oyununda bu tecrübelerimi sorgular oldum. Kuru zeminde yarışta 16-5 ayarlarıyla oynadım yinede düzlükte beni çok rahat geçtiler. Bu ERS sanırım onlarda %100 de takılı kalıyor. :) Lütfen güzel genel bir güncelleme getirin. oynanış düzelene kadar 2023 den devam edeceğim. Çeviriyi Türkçe olarak ayarlarsanız. herkese teşekkür ederim
- EA_Lanna2 months ago
Community Manager
Hi Sahinomur44.
Thanks for creating this post. We ask all members to use the language of the board so everyone can understand and be a part of the discussion. This board is supported in English, so I must ask you to please edit your post to ensure it is shared in English.
This guide may help with that: Navigating the language boards on the EA forumsThanks!